Milletvekili Baştopçu Kaymakam Şirinoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Baştopçu Kaymakam Şirinoğlu'nu Ziyaret Etti

Milletvekili Baştopçu Kaymakam Şirinoğlu\'nu Ziyaret Etti

Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu İlköğretim Haftası münasebetiyle Kaymakam Mahmut Şirinoğlu'nu makamında ziyaret etti.

23.09.2013 22:44

lköğretim Haftası münasebetiyle Kaymakam Mahmut Şirinoğlu'nu Makamında ziyarette bulunan Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu ve Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun ve Teşkilat Üyeleri İlköğretim Haftasının ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, ilçede yapılan eğitim-öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Önceki yıllarda ilçemizde yürütülen ve "Körfez Modeli" olarak adlandırılabileceğini ifade ettiği çalışmaları ve bunların aşamalarını paylaşma fırsatı bulduğu görüşmede Kaymakam, Milletvekilini ve Körfezli güzel yürekli insanları yanında görmekten aldığı gücün önemine işaret etti.

Milletvekili ve Heyet bu çalışmaların daha belirgin hale getirilmesi ve Üniversite gibi akademik kuruluşların da yanına alınarak gösterilen güzel gayretlerin daha duyulur ve kaydedilmiş kılınabileceğini vurguladılar.

Karşılıklı iyi niyet ve işbirliği temennilerinin sunulduğu ziyaretin sonunda Kaymakam ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milletvekili Baştopçu Kaymakam Şirinoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement