Mıdıklı'ya Kesintisiz İçme Suyu - Son Dakika
Güncel

Mıdıklı'ya Kesintisiz İçme Suyu

Mıdıklı\'ya Kesintisiz İçme Suyu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi'nin Mıdıklı Mahallesi'ne açtığı yeni sondaj kuyusundan saniyede 6 litre veriminde içme suyu elde etti.

25.06.2018 10:31

Muhtar Şeker, açılan yeni sondaj ile mahallesindeki en büyük sıkıntının bittiğini söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde açtığı yeni sondaj kuyularıyla vatandaşlara yeterli ve kaliteli içme suyu temin etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'nca Selendi ilçesine bağlı Mıdıklı Mahallesi'nde açılan sondaj çalışmaları da tamamlandı. Numune alımı gerçekleştirilen sondajdan çıkan içme suyu saniyede 6 litre olarak ölçüldü. İzmir Halk Sağlığı Laboratuvarı'na teslim edilen numunelerin analiz sonuçlarının içilebilir çıkması halinde sondajın bağlantısı yapılarak mahalleye yeterli su sağlanacak.

"Memnuniyetimizi dile getirecek tarif bulamıyoruz"

Mıdıklı Mahalle Muhtarı Ali Şeker, "Şükür ki sondajımızdan güzel su çıktı. Bağlı mahallelerimiz de faydalanacak. En büyük sıkıntımız bitti. MASKİ sayesinde feraha kavuştuk. Memnuniyetimizi dile getirecek tarif bulamıyoruz. Hizmetler geldikçe mahalle olarak sevinç duyuyoruz. Değerli Cengiz Başkanımıza ve çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mıdıklı'ya Kesintisiz İçme Suyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement