Bahçeli: Türk Milleti İçin Gerekirse Tüm Gemileri Yakarız - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Türk Milleti İçin Gerekirse Tüm Gemileri Yakarız

Bahçeli: Türk Milleti İçin Gerekirse Tüm Gemileri Yakarız

Partisinin aday tanıtım toplantısında gündemi değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız." dedi.

29.12.2013 14:13  Güncelleme: 15:15

İzmir'de, partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.'' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasının ardından MHP'nin İzmir adayının Murat Taşer olduğu da resmen açıklandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

Değerli dava arkadaşlarım Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Türkiye'nin MHP'ye çağrısı artık yükses sesle işitilmektedir. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler, yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır.

"30 MART ALTIN FIRSAT"

Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mart milattır. AKP'nin devranı yakında kapanacak, AKP mumu sönecektir. Aldatma kandırma ve palavra iktidarı kepengi indirecektir.

"GEREKİRSE TÜM GEMİLERİ YAKARIZ"

Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız. 

Bundan herkes emin olmalıdır. Eşkıyayı bir çırpıda ezer geçeriz. Kumpasları cesaretimizle tersine çeviririz. 

"SABAHIN KÖRÜNDE BASKINLAR YAPILDI, GENELKURMAY BAŞKANLARI CEZAEVİNE KONULDU"

Sabahın köründe baskınlar yapılmış, sözde darbe davalarında kullanılmak üzere, kazılar yapılmıştır. Bavul dolusu belgeler, sahte cd'ler aslı olup olmadığına bakılmaksızın delil olarak sunulmuştur.

Genelkurmay başkanları terörle suçlanmış ve cezaevine konmuştur. Geceli gündüzlü araştırma ve inceleme sonucu insanların hayatı karartılmıştır. PKK'lı gizli sanıklar, vicdanlara sığmayan kararlar hafızalara kazınmıştır.

"BAŞBAKAN VE HÜKÜMETİ ANAYASA'YA AYKIRI DAVRANIYOR"

Başbakan Erdoğan, şimdi gizli kapaklı işlerin ortaya çıkmasından oldukça rahatsızdır. 17 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonun üstünü kapatmak için her yolu denemektedir. Başbakan ve hükümeti Anayasa'ya aykırı davranmaktadır. Türkiye hukuk devleti olmaktan hızla uzaklaşmaktadır. 

"ÇOK ŞÜKÜR FIRILDAK GİBİ BU GÜNLERE GELMEDİK"

Biz milletimize hizmet etmek amacıyla yanıp tutuşuyoruz. Biz doğru yerlerde doğru insanlarda doğru hedeflerin yolundayız. Çok şükür fırıldak gibi dönerek bugünlere gelmedik. 

"PARAYI İMANA TERCİH EDENLERDEN OLMADIK"

İktidar icazetini okyanusun o yakasında ya da bu yakasında ezile büzüle aramadık. Allah'a ne kadar şükretsek azdır ki, parayı imana tercih edenlerden olmadık. Din bezirganları arasında fani hayatınızın hiçbir bölümünde olmadık. Biz ne istiyorsak ne arıyorsak önce Allah'tan sonra yüce Türk milletinden isteriz.

11 yıllık istiklal düşmanları neyin hesabına savaşacaktır. Başbakan için istiklal ne anlama gelmektedir. Yolsuzluğun üstünü kapatmak ne zaman istiklal savaşı olmuştur!

Bu zihniyet çok acil şekilde tansiyonu düşürmelidir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli: Türk Milleti İçin Gerekirse Tüm Gemileri Yakarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (121)

  • OKAN61: Devlet Bahçeliye selam olsun tüm Ekibininda Allah yardımcısı olsun 12 231 Yanıtla
  • MHP IRKÇI PARTİ DİYENLERE: MHP ırkçı bir parti değildir. Lütfen ALLAH için biraz araştırın. Devlet Bahçeli ya da diğer MHP milletvekillerinden bir Kürt ya da diğer ırklar hakkında kötü bir şey duydunuz mu? Ama memleket bölünmesin, PKK ve diğer terör örgütleri kahrolsun demek ırkçılık ise o zaman ben de ırkçıyım arkadaş... 17 221 Yanıtla
    ayse: iyi bir şeyde duymadık 0 0 ERDAL: Türk düşmanı Veletler anca Mhpye ırkcı parti der dostum bak facelerden nasıl beğeniler yaptırmşlar 0 0
  • hayrullah çelik: ihanetin belgesi 28 Kasım.apoyu AFFEDEN MHP ye KENDİ MİLLETVEKİLİNDEN İtiraf ve Tepkiapoyu AFFEDEN MHP ye KENDİ MİLLETVEKİLİNDEN İtiraf ve Tepki (Mhp Eski Mersin Milletvekili Ali Güngör 08.12.2000 tarihinde mecliste yapmış olduğu bu konuşmasından dolayı partisinden ihraç edilmiştir 188 7 Yanıtla
    BURAK: Sen yandaş medya haberlerinle takılrsın anca daha cok böyle boş yazılar yazarsınız..Bdpliler sizi. 0 0
  • DADAS25: ALLAH MHPMİZİN YANINDA OLSUN DADAŞLAR DİYARI ERZURUMDAN HERKESE SELAM OLSUN 21 166 Yanıtla
    tövbe de: mhp allah için ne yaptıda allah mhpnin yanında olsun diyorsun türkeşin siyaset meydanındaki konuşmasında aynen şöyle diyor bizim islamiyeti yayma gibi bir düşüncemiz yoktur açıklaması var...allahı ağzınıza almayın bari 0 0
  • ELAZIĞLI: Yanındayız Liderimiz her zaman hiçkimseye kulak asma düşmanlarımız cok ama tam yol devam 11 152 Yanıtla
  • ZEKİ: Devlet Bahçeliyi sevsektse sevmesekte tek yol Mhp 15 145 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement