MHP'li Didinmez, Elazığ'dan Hükümete Yüklendi - Son Dakika
Güncel

MHP'li Didinmez, Elazığ'dan Hükümete Yüklendi

MHP\'li Didinmez, Elazığ\'dan Hükümete Yüklendi

Elazığ'a Gelen MHP Genel Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Havalaanında, Aday Adayları ve Partililer Tarafından Karşılandı.

28.03.2011 19:32

Kocaeli Milletvekili Cuma Ali Durmuş, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya ve Giresun Milletvekili Murat Özkan ile birlikte Elazığ'a gelen MHP Genel Genel Başkan Yardımcısı Bülünet Didinmez, havalaanında, aday adayları ve partililer tarafından karşılandı.

Havaalanında gündemdeki konuları değerlendiren Didinmez, 9 yıllık AK Parti iktidarına yüklenirken şunları söyledi:

"AK Parti'nin ifade ettiği ve işaret ettiği sorunların hiçbirisi bugün ortadan kalkmış görünmemektedir. Aksine sorunların varlığı daha derinleşmiş ve kronik hale gelmiştir. AKP'nin başta başı Başbakan, rakamlarla oynayarak milletin gözünün içerisine de bakarak aldatma ve kandırmayı esas alan bir anlayışla gerçekleri saptırmakta ve kendileri gibi düşünmeyen kim olursa olsun, ister siyasi parti, ister sivil toplum kuruluşları, ister medya kuruluşları; bunları sindirme, yok etme, imha etme anlayışıyla iktidarlarını kalıcı kılmaya çalışmaktadırlar" dedi.

Gazeteci Ahmet Şık'ın, "İmamın Ordusu" adlı kitabın basılmamış nüshalarının toplatılması ile ilgili sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez, "Üstünlerin hukuk yerine, hukukun üstünlüğü iddiasıyla ileri demokrasiyi vaat eden sayın Başbakan ve arkadaşlarının geldiği nokta itibariyle bakıldığında, daha basılmamış bir kitabın tehdit, tehlike ve suç unsuru oluşturduğundan bahisle vebali ve sorumluluğu da yargıya yüklemek suretiyle bugün ülkemizi getirdikleri yerin ne olduğunun en güzel örneği olarak ifade edilebilir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz korkuyu esas olan yıldırmaktan ve tehditten, işine geldiğinde siyasetin, yargının üzerinde, işine geldiğinde, 'yargı bağımsızdır' gibi bir anlayışla idare etme anlayışının sahiplerini kınadığımızı ve bu anlayışı kabul etmediğimizi ifade etmek isterim" diye konuştu.

"TÜSİAD, HADDİ VE ÇİZMEYİ AŞTI"

TÜSİAD'ın anayasanın değiştirilemez maddesi olmayacağı yönündeki açıklamalarını da değerlendiren Didinmez, şöyle konuştu:

"TÜSİAD kendi üzerine vazife olmayan işlerle yakinen ilgilenme hastalığından bir türlü kurtulamayan, mahdut sayıda mensuplarının hak ve hukukunu kolladığı iddiasıyla oluşturulmuş bir kuruluş olmakla beraber, haddi aşmakta, çizmeyi de aşmaktadır. Millet de bu tür anlayışla hareket edenlere er yada geç bir cevap verir. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlık sebebi olan ve anayasada da ifade edilmiş bulunan değiştirilemeyecek hükümleri değiştirmeyi teşebbüs edenler, ayaklarını denk alsınlar, hadlerini bilsinler. Bunun cevabını da Türk milleti verir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Didinmez, Elazığ'dan Hükümete Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement