MHP'li Didinmez: BDP'nin Sivil İtaatsizlik Metodu Doğru Yol Değil - Son Dakika
Güncel

MHP'li Didinmez: BDP'nin Sivil İtaatsizlik Metodu Doğru Yol Değil

MHP\'li Didinmez: BDP\'nin Sivil İtaatsizlik Metodu Doğru Yol Değil

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada BDP'nin 'sivil itaatsizlik' eylemlerine tepki gösterdi.

09.04.2011 12:50

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada BDP'nin 'sivil itaatsizlik' eylemlerine tepki gösterdi. Didinmez, "Bir takım siyasi gibi görüş ve düşünce taşıyanların bize göre çok farklı bir anlamı ve amacı olduğu kanaattindeyiz. Bu metot, bu yol bize göre doğru bir yol değil" dedi.

Mardin'deki programı tamamlandıktan sonra Diyarbakır'a gelen Bülent Didinmez, Kaplaner Havaalanı VİP salonunda basın toplantısı düzenledi. Bir gazetecinin "Diyarbakır'dan aday gösterecekmisiniz?" sorusuna MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, "Milliyetçi Harekat Partisi Türkiye'nin bütün seçim çevrelerinde tek başına milletiyle kucaklaşarak, buluşarak katılma kararı almıştır. Dolayısıyla Diyarbakır'da da aday gösterecektir. Diyarbakırlıların huzuruna çok değerli aday arkadaşlarımızı diğer siyasi partiler gibi 11 Nisan Pazartesi günü kesinleştirecek ve kamuoyuyla paylaşacaktır" dedi.

"BDP'NİN YOLU DOĞRU YOL DEĞİL"

BDP'nin 'sivil itaatsizlik' eylemine ilişkin soruları da yanıtlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez, şunları söyledi:

"Tabi ki Türkiye Cumhuriyeti devleti her ne kadar yeterli yada yetersiz olduğu tartışılıyorsa da bir hukuk devletidir. Hal böyle olunca ülkemizin neresinde olursa olsun, herkes öncelikle de iddiası ve önermeleri olan siyaset kurumlarının yöneticilerinin hukuk kuralları çerçevesi içerisinde bunlara riayetle vatandaşlarımıza hizmet etmelerine dikkat edilmesi lazım geldiğini belirtmek isterim. Sivil itaatsizlik BDP'nin birde BDP gibi farklı bir takım siyasi gibi görüş ve düşünce taşıyanların farklı eylemleriyle beraber ve birlikte değerlendirildiğinde bize göre çok farklı bir anlamı ve amacı olduğu kanaatindeyiz. Bu metot bu yol bize göre doğru bir yol ve metotta değildir. "

CA, SS(GG) (FOTOGRAFLI) - Diyarbakır/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Didinmez: BDP'nin Sivil İtaatsizlik Metodu Doğru Yol Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement