MHP'li Didinmez, "AKP, Saygısızlığı Kimliğine Kazandırdı" - Son Dakika
Güncel

MHP'li Didinmez, "AKP, Saygısızlığı Kimliğine Kazandırdı"

MHP\'li Didinmez, "AKP, Saygısızlığı Kimliğine Kazandırdı"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez, AK Parti'yi Eleştirerek, "80 Yıllık Cumhuriyet Tarihinde Yaptıklarıyla Kibir, Böbürlenme, Büyüklenme Taslayan AKP, Bir Şeyde Başarılı Oldu.

15.03.2011 16:11

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, AK Parti'yi eleştirerek, ''80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yaptıklarıyla kibir, böbürlenme, büyüklenme taslayan AKP, bir şeyde başarılı oldu: Seviyesizlik, ölçüsüzlük, hürmet yerine, saygısızlığı kendi anlayış ve kimliğine kazandırdı" diye konuştu.

Karaman'da partililerle biraraya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için aday belirleme sürecinde teşkilat yapısına önem verdiklerini söyledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Didinmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bedelli askerlikle ilgili önerisi için, "Seçim öncesi yapılan bu açıklamaları MHP olarak samimi ve şık bulmuyoruz" dedi.

Bülent Didinmez, iktidarı da eleştirerek, AK Parti'nin 8.5 yıldır ülkeye verdiği hasar ve tahribat oranının yükseldiğini söyledi. Didinmez, şunları kaydetti:

"8.5 yıl önce tek başına iktidar olan AKP'nin o zaman söylemiş oldukları hususlarla bugün var olanların kıyas edilmesinde ifade ettiklerinin ötesi ile karşı karşıyayız. AKP'nin milletin çözüm bekleyen sorunlarını bugün çözebildiğini ifade etmek için örnek gösterecek bir husus var mı; soruyoruz. 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yaptıklarıyla kibir, böbürlenme, büyüklenme taslayan AKP, bir şeyde başarılı oldu: Seviyesizlik, ölçüsüzlük, hürmet yerine, saygısızlığı kendi anlayış ve kimliğine kazandırdı. 'Ben, ben, ben. Benden başkaları yok olmalı' anlayışını sürdürdüler. Suç ve suçlular kollandı. Ama kamu vicdanında aklanmadılar. 12 Haziran'da bu tescillenecektir. Her gecenin sabahı, her yolun bir sonu vardır. Yalan üzerine bina olmaz. Aldatma, kandırma siyasetine müsaade etmeyeceğiz. Bu anlayışla seçimlere hazırlanacağız. Milletin huzuruna çıkacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Didinmez, 'AKP, Saygısızlığı Kimliğine Kazandırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement