MHP'li Türkeş, Aksaray'da Partililere Seslendi - Son Dakika
Güncel

MHP'li Türkeş, Aksaray'da Partililere Seslendi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, Topakkaya beldesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra partililere hitap etti.

22.02.2014 19:00  Güncelleme: 19:17

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, " AK Parti'li isen ama bu yapılan yanlışları içine sindiremiyorsan, bu yapılan yanlışların doğru olmadığını biliyorsan, belediye seçimi iyi bir fırsattır" dedi.

Türkeş, Topakkaya beldesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret ettikten sonra partililere hitap etti. Bu seçimin diğer seçimlere göre çok farklı olacağını dile getiren Türkeş, 11 yıldır iş başında olan ve süresini tamamlamış olan bir siyasi iktidarın olduğunu savundu.

Siyasi partiler için yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Türkeş, "AK Parti'li isen ama bu yapılan yanlışları içine sindiremiyorsan, bu yapılan yanlışların doğru olmadığını biliyorsan, belediye seçimi iyi bir fırsattır. Belediye seçimlerinde bunların kulağını bük, belki akılları başına gelir. Ben 'AK Parti'liyim' diyorsan, yine AK Parti'li ol. Genel seçimlerde, günü geldiğinde bunu değerlendirirsin ama yerel seçimlerde bunları bir kere uyar" diye konuştu.

AK Parti'ye karşı iki alternatifin olduğunu dile getiren Türkeş, şunları kaydetti:

"Birincisi CHP'dir. Onlar hakkında çok bir şey söylemiyorum. Onları siz zaten biliyorsunuz. Kafa karışıklığı, 40 akıl 100 fikir. Onların durumu ayrı. Milliyetçi, muhafazakar, milli ve manevi duygularına sadık, saygılı ve her şeyiyle bugün iktidar devri olsa alıp, Türkiye'yi aksatmadan çok daha iyi yönetebilecek olan MHP var. Buradan açık ve net bir şekilde söylüyorum, MHP'dir. Bu seçimde yerel yönetimlerle ilgili tercihlerinizi yarının iktidarına göre, MHP'nin geleceğini bilerek, bu bilinçle ve idrakle ona göre tercihlerinizi kullanacaksınız."

MHP\'li Türkeş, Aksaray\'da Partililere Seslendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP'li Türkeş, Aksaray'da Partililere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement