MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Çanakkale'de - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Çanakkale'de

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Çanakkale\'de

MHP'de 4 Kasımda yapılacak kurultay öncesi Çanakkale'nin Lapseki ilçesini ziyaret eden genel başkan adayı Koray Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

09.10.2012 17:26

MHP'de 4 Kasımda yapılacak kurultay öncesi Çanakkale'nin Lapseki ilçesini ziyaret eden genel başkan adayı Koray Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MHP ilçe teşkilatını ziyaret eden Aydın'a eski Tarım ve Köy işleri Bakanı Prof. Dr. Hüsnü Yusuf Gökalp, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim ve İlçe Başkanı Ali Koltuk eşlik etti. Koray Aydın, MHP'de yaşanan hareketliliğin diğer siyasi kesimler tarafından da takip edildiğini söyledi. Aydın, "Çanakkale il sınırına girdiğimden bu yana gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. 1 Eylül Cumartesi günü Ankara'da genel başkanlığına adaylığımı ilan ettim. O günden bu yana ekibimle gezip gerek vatandaşlarımızla, gerekse basın yoluyla yapacaklarımızı aktarmaya çalışıyorum. Daha güzel bir parti görüntüsü oluşturmaya çalışıyoruz. Şunu görmekte fayda var. Türkiye kötü yönetiliyor. AK Parti iktidarı gerçekle yüzleşmeye başladı ve ilk görüntü dış siyasetle yansıdı. İktidar gücünü zalim bir yapıya dönüştüren bir iktidarla karşı karşıyayız. İşte biz bu olumsuzlukları aşmak için genel başkanlığa adaylığımızı koyduk. Bu kongreyi ciddiye alın. Türkiye'nin bu kadar sıkıştığı dönemde çıkış yolunu göstermek MHP'ye düşüyor. Her kongresi 5047 kişiyi temsil ediyor. Tabanın sesini dinleyerek iktidara yürümek en büyük arzumuzdur. MHP teşkilatı bir ufak kıvılcımda ayaklanmaya hazırdır. Bir iktidar projesi çıkaracağımıza inanıyorum. MHP'de devrim yaşanacak" dedi.

Daha sonra Lapseki Belediyesi'ne geçen Koray Aydın, Başkan Gani Mehmet Ekim'i ziyaret etti. Lapseki ve çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ekim, misafirlerine şeftali ikram etti. Aydın, daha sonra Çanakkale'ye hareket etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın Çanakkale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement