MHP Bayraklı'ya Aydoğdu Atandı - Son Dakika
Güncel

MHP Bayraklı'ya Aydoğdu Atandı

MHP Bayraklı\'ya Aydoğdu Atandı

1 yıldır vekaleten yürütülen MHP Bayraklı kadın kolları başkanlığına eski kadın kolları yöneticisi Emine Aydoğdu atandı.

03.09.2012 10:41

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe başkanlığı 2013 yerel seçimlerine daha iyi hazırlanmak için kadrolarını güçlendiriyor. Seda Banu Akyüz'ün il yöneticisi olması dolayısıyla boşalan koltuk 1 yıldır vekaleten yürütülüyordu. Genel Merkez kararıyla Akyüz'ün yerine 2 dönem kadın kolları yönetiminde görev alan Emine Aydoğdu atandı.

YÖNETİMİ OLUŞTURDU

Kadın kolları üyesi iken de çok etkin olan Aydoğdu, ilçe başkanı ve hayırseverlerle Ramazan ayında da yaklaşık 500 aileye Yardım paketi dağıttı. Ramazan ayı boyunca ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Aydoğdu, 15 kişilik asil yönetimi oluşturarak göreve başladı.

'BAYRAKLI'DA SEÇİMİ ALIRIZ'

Göreve başlar başlamaz iddialı konuşan Aydoğdu, 2013 yerel seçimlerinde Bayraklı Belediyesi'ni MHP'li bir başkana kavuşturacaklarını söyledi. Milliyetçi Hareket'in ve Ülkücü kadınların seçim çalışmalarına şimdiden başladığını vurgulayan Aydoğdu, "rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli liderliğinde, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla uyum içerisinde Partimizi ilk önce yerelde sonra genelde iktidara taşımak istiyoruz" dedi. Bayraklı'da ciddi çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Aydoğdu, yerel seçimlere çok iyi hazırlanıp Belediyeyi almak istediklerini dile getirdi.

HERKESİ BEKLİYORUZ

Kadınsız siyasetin hiçbir yere varamayacağını belirten Aydoğdu konuşmasını şöyle sürdürdü; Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bayraklı'daki tüm kadınlara kucak açıyoruz. İlçe binamıza gelsinler. Etkinliklerimize katılsınlar. Partimizde Salı ve Cuma günleri saat 14:00 ile 16:00 arasında toplantılar yapıyoruz. Daha çok sohbet ortamında geçiyor. Bu toplantılarımıza partili partisiz tüm Bayraklı'daki kadınları bekliyoruz. Akşamları ise ev toplantıları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Yakın bir tarihte çay toplantısı yapmayı planlıyoruz. Geniş katılımlı yapacağımız bu toplantı için şimdiden hazırlıklara başladık.

AYDOĞDU'YA BAŞKAN DESTEĞİ

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada yıllardır partinin içerisinde aktif görev alan, değerli bir dava arkadaşımız diye söze başladı. Işık, 'Emine Aydoğdu kardeşimize tebliğ edilen bu görevinde başarılar diliyorum. MHP Bayraklı'da kadroları ile de gücüne güç katmıştır. Sayın başkanımızın bu görevde başarılı olacağına inanıyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MHP Bayraklı'ya Aydoğdu Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement