MHP Araban İlçe Başkanlığına Gör Seçildi - Son Dakika
Güncel

MHP Araban İlçe Başkanlığına Gör Seçildi

MHP Araban İlçe Başkanlığına Gör Seçildi

GAZİANTEP (AA) – MHP Araban İlçe Teşkilatı'nın 12. olağan kongresinde İskender Gör, başkanlığa seçildi.

11.03.2017 16:58

GAZİANTEP (AA) – MHP Araban İlçe Teşkilatı'nın 12. olağan kongresinde İskender Gör, başkanlığa seçildi.

Besni Caddesi'ndeki bir kıraathanede yapılan ve 293 delegenin yer aldığı kongrede tek listeyle seçime gidildi. Seçimlerde İskender Gör, oy çokluğuyla göreve getirildi. İskender Gör başkanlığındaki yönetim kurulunda Zadin Karakuza, Memik Beldek, Bahri Özlü, Vakıf Türközü, Ahmet Korkut, Ömer Kömesu, Cengiz Yıldırım, Vakkas Yerleşmiş, Haci Mehmet Görgel, Mecit Çalışkan, Ali Bağcı, Hasan Güzeyler, Mümtaz Öztürk ve Fevzi Güneş yer aldı.

Gör, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, gücünü milletten alan MHP'nin her zaman millete hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Ülke olarak zor süreçten geçilen şu günlerde MHP'nin Devlet Bahçeli liderliğinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini aktaran Gür, "Bu sorumluluğun önemi her geçen gün daha da artmaktadır. MHP her kademedeki dava arkadaşlarımız gibi Araban İlçe Teşkilatı olarak bizler de ülkemiz, devletimiz, milletimiz, bayrağımız, milli birlik ve beraberliğimiz için gece ve gündüz demeden çalışacağız. Bu ülke için yeminimiz olduğunu, vazgeçilmez olduğunu asla unutmayacağız."diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Araban İlçe Başkanlığına Gör Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement