Karslı İş Adamı Korkmaz Mezun Olduğu Okulu Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Karslı İş Adamı Korkmaz Mezun Olduğu Okulu Unutmadı

Karslı İş Adamı Korkmaz Mezun Olduğu Okulu Unutmadı

Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, kendisinin de okuduğu Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulunda eğitim gören 260 öğrenciye giysi yardımında bulundu.

02.01.2014 15:19  Güncelleme: 15:18

Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, kendisinin de okuduğu Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 260 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulundu.

İş adamı Korkmaz'ın annesi Rahime Korkmaz ve kız kardeşi, milli eğitim müdür yardımcıları Gökhan Altun ve Harun Yenice ile okula geldi.

Korkmaz, beraberindekilerle yanlarında getirdikleri ve içerisinde eldiven, mont ve bot bulunan hediye paketlerini öğrencilere verdi.

Rahime Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun da bu okulda eğitim gördüğünü belirterek, liseyi bitirdikten sonra İstanbul'a giden oğlunun iş adamı olduğunu söyledi.

Her Karslı iş adamının memleketine yardım etmesi gerektiğini vurgulayan Korkmaz, "Memleketi unuttum düşüncesi çok yanlış. Bunlar bizim yavrularımız. Bugün 260 öğrenciye yardımda bulunduk. Yardım malzemesi arasında eldiven, mont ve bot var. Yarın da bir köyümüze giderek yardımda bulunacağız. Allah hayrımızı kabul etsin" dedi.

Öğrencilerden Ezgi Aya da yardımdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karslı İş Adamı Korkmaz Mezun Olduğu Okulu Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement