
Hawaii'nin başkenti Honolulu'da bulunan ve A.B.D. Başkanı Obama'nın doğduğu yer olan Oahu Adası'nda çekimleri gerçekleştirilen LOST Dizisi, heyecanlı maceraların yanı sıra felsefesiyle de tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaştı.
Dizinin akıllara kazınan heyecanlı dakikalarını yerinde yeniden yaşayan MetroCity maceracıları, LOST Adası'nın etkileyici ve egzotik havasında adeta kayboldular. MetroCity talihlileri, sabah 8'de başladıkları 10 saatlik LOST TV Turu'nda şehir içi ve ada sahnelerinin çekildiği mekanları tek tek gezdiler. Hurly'nin evini, Jack'in Sidney sahnelerinin çekildiği binayı, sonrasında Diamond Head volkanik dağında Sayid'in Irak sahnelerinin kayda alındığı platformu, 'Diğerleri'nin evlerini yakından gören ekip, herkes tarafından çok merak edilen Kate'in yüzdüğü şelalenin soğuk sularında serinleyerek yorgunluklarını attı. Dönüş yolunda dizinin sevilen karakterlerinden John Locke (Terry O'Quinn) ile karşılaşan Metrocity talihlileri, aktörle sohbet etme fırsatı buldular.
Beş gün süren Hawaii tatili boyunca sıcak dostluklar kuran talihliler, Waikiki plajında güneşlendiler, LOST adasını karış karış dolaşırken ilginç fotoğraflar çekme fırsatına erişerek Hawaii adasından güzel anılarla ayrıldılar.
Hollywood yönetmenlerinin çok önce keşfettiği doğal bir film platosu olan Oahu Adası Pearl Harbour, Jurassic Park, Godzilla, 50 İlk Öpücük gibi ünlü filmlere de sahne olmuş bir mekan olduğundan MetroCity talihlileri, tarihe kazınan sahnelerin çekildiği mekanları da görme fırsatına sahip oldular.
LOST dizisinin çekimlerine katılmaya hak kazanan 6 talihli, uzun süren yolculuğun ardından Hawaii'nin geleneksel töreniyle karşılandı. MetroCity talihlileri, Hummer Jeep araçlarla yollara düştüler. Öncelikle dizinin şehir içi çekimlerinin yapıldığı mekanları gezen MetroCity talihlileri, Hurly'nin babasıyla yaşadığı ve garajın önünde arabasını tamir ettiği evi, Jack'in Sidney sahnelerinin çekildiği binayı, sonrasında Diamond Head volkanik dağında Sayid'in Irak sahnelerinin kayda alındığı platformu, biraz ileride yine Mr.Eko'nun Nijerya görüntülerinin sahnelendiği mekanı gezen talihliler, son sezonda Ricardo'nun 'Richard' 18.yüzyılda eşinin hastalanıp öldüğü evi de ziyaret etme fırsatı buldular.
Hawaii'nin sıcak kumsallarının bir tarafında Jack'in Tayland çekimlerinin yapıldığı kumsalı gezerken, bir kıyıda Koreli Jin'in babasının balıkçılık yaptığı iskeleyi, John Locke'ın saklandığı ağacı ve barakaların kurulduğu alanları yakından gördüler.
Çekim dışında adada hayat devam ediyor, Benjamin'in lider olduğu 'Diğerleri'nin yaşadığı evlerin deniz kenarında yoksullar için tahsis edilmiş bir yaz kampı olduğunu ve Sawyer'in ranzasında 6 çocuğun yattığını gören LOST talihlileri hayrete düştü. Herkes tarafından çok merak edilen 6'ncı sezonda adaya geri dönen kahramanlarımızın macerasının başladığı nokta olan uçak enkazının olduğu bölgenin boş bir alan olduğunu gören MetroCity talihlileri, bir hayal kırıklığını da burada yaşadı.
Jacob'la Karaduman'ın oturup sohbet ettikleri tepeden adayı seyreden LOST talihlileri, adanın muhteşem doğal güzelliklerini dizideki gibi her fırsatta karşılarında görerek, LOST adasına tekrar hayran kalarak ayrıldılar. Dönüş yolunda karşılaştıkları John Locke karakterini canlandıran Terry O'Quinn'e dizide neler olacağını soran LOST hayranları, ünlü aktörün ağzından 'finalin muhteşem olacağı' dışında pek laf alamadılar.
Son Dakika › Güncel › Metrocıty Talihlileri Obama’nın DoğduğuTopraklardan Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.