Metin Depe Şike Soruşturmasıyla İlgili İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Metin Depe Şike Soruşturmasıyla İlgili İfade Verdi

Metin Depe Şike Soruşturmasıyla İlgili İfade Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Metin Depe, şike soruşturması kapsamında Bursa'da talimatla ifade verdi.

19.03.2012 17:36

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Metin Depe, şike soruşturması kapsamında Bursa'da talimatla ifade verdi. Avukatıyla adliyeye gelen Depe, "Tanık olarak ifadeye geldim" dedi.

İstanbul Savcılığı tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında talimatla ifadesi alınması için ikamet adresi olan Bursa'ya yazı yazılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Metin Depe, öğle saatlerinde Avukatı Özgür Alpaslan Sümer ile birlikte adliyeye geldi. Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yaklaşık yarım saat boyunca ifade veren Depe, çıkışta basın mensuplarına "Tanık olarak ifade verdim. Başka da bir şey yok" dedi.

06 Mart 2011 günü oynanan Bursaspor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakası öncesindeki teşvik pirimi ve şike iddialarıyla alakalı bilgisi sorulan Depe'nin bu konularda hiçbir bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi. Depe'nin "Bana kimsenin teşvik pirimi ile ilgili bir teklifte bulunmadı. Bu tür olayları görmedim de duymadım da" dediği kaydedildi.

Depe'nin avukatı Özgür Alpaslan Sümer ise, "Müvekkilime şike iddialarıyla alakalı herhangi bir şeye şahit olup olunmadığı soruldu. O da hiçbir şeye şahit olmadığını ifade etti" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Metin Depe Şike Soruşturmasıyla İlgili İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement