Mersin Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi - Son Dakika
Güncel

Mersin Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi

Mersin Sümer Tilmaç\'ın Çiftçilik Özlemi Sümer Tilmaç\'ın Çiftçilik Özlemi

Mersin Uluslararası 8'inci Tarım Fuarı'na katılan ünlü tiyatro oyuncusu Sümer Tilmaç, çiftçilerle bir araya gelerek traktörleri inceledi.

01.03.2013 16:39

Mersin Uluslararası 8'inci Tarım Fuarı'na katılan ünlü tiyatro oyuncusu Sümer Tilmaç, çiftçilerle bir araya gelerek traktörleri inceledi.

Tilmaç, kendisinin de bir dönem çiftçilik ve tarımla ilgilendiğini belirtti. Sümer Tilmaç, Ben de biraz toprakla ilgilendim, çiftlik yaptım. Bu hevesim içimde kaldı. Toprağın verdiği tadı hiçbir şey vermez. Tarım, bu ülkenin kurtuluşudur. Çiftçilik, hayatın gerçeğidir dedi.

Türkiye'de sanatçılığa verilen önemi eleştiren Tilmaç, hayatı boyunca sanatçılığını ikinci planda tuttuğunu ve başka işlerle ilgilendiğini söyledi. İstanbul'da tiyatro çalışmalarını da sürdürdüğünü belirten Tilmaç, Önümüzdeki birkaç proje var ama parasını almadıktan sonra, çok geçerli değil. Kanal D'de bir projemiz var, çalışmaları sürüyor. Bu proje, biraz komedi olacak. Ben de, komedi dizilerinde oynamak istiyorum. İzleyicileri ağlatmak, psikolojisini bozmak yerine, biraz tebessüm ettirmek daha doğru bir şey. Biz tebessüm ettirmeye çalışanlardanız diye konuştu.

Türk Traktör'ün New Holland standını gezen Tilmaç, traktörü inceledikten sonra, direksiyona geçip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi Sümer Tilmaç'ın Çiftçilik Özlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement