Mersin'de Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü 2 Yaralı

Virajı alamayarak kontrolden çıkan otomobilin park halindeki TIR'a çarpması sonucu yaşanan kazada 4 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

13.11.2014 01:33  Güncelleme: 09:48

Mersin'de merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı'nda virajı alamayarak kontrolden çıkan otomobilin, park halindeki bir TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

ARKADAN ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Berat Keskin (18) yönetimindeki 33 CAN 20 plakalı otomobil, merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı'nda, şehir istikametine seyir halinde iken, Toros Market yakınlarında virajı alamayarak yol kenarında park halinde bulunan 33 BSL 15 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

4 ÖLÜ, 2 YARALI

Kazada, hurdaya dönen araç içinde bulunan sürücü Berat Keskin ile Serdar Şiar Salmaş (18) ve Aykut Akbaş (18) olay yerinde, Ümit Özen'in (16) ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Berkay Yücel (16) ile Ziyaaddin Balıkçı (18) Mersin Devlet Hastanesi ve Toros Devlet Hastanesi'nde ayrı ayrı tedavi altına alındı.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Hasta olan bir yakınını ziyaret için aracını park ettiğini söyleyen TIR sürücüsü gözaltını alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Mersin\'de Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Katliam Gibi Kaza: 4 Ölü 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mehmet bayram: Berat'ımm Kardeşim 14 yıllık kardeşim canım cigerim herşeyim Mekanın Cennet Olsun ama yakıştıramadım sana bu yaşta o beyaz kefen sana yakışmadı kardeşim :( Özür dilerim Son ugurlamada yanında olamayacagım ama Geliyorum kardeşim geliyorum ALLAH Ailene Ve Bizlere Sabır versin kardeeşim :( Mekanın Cennet Olsun Beratı'mmmm :( 4 0 Yanıtla
  • gizem sosa: Bu kaza ne zmnn olmus 0 0 Yanıtla
  • ahmet can: yukarda içki içip arabaya binenlerin sonu bu olur bilader yukarda içip gaza gelipte araba döndermek degildir insanca araba sürmek alkol alıp erkeklık yapılmaz işte bunlarda içip artislik yapanlardan birileriz kaza bizim burda oldu şişede durdugu gibi durmaz allah ramet eylesin aylelerine sabır versin içkiliysen arabaya binmeyecen onu bilirim ben 0 0 Yanıtla
  • Baba: Allah rahmet etsin 0 0 Yanıtla

Advertisement