Mersin'de Sağlıkçılar Eyüp Hemşire İçin Toplandı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Sağlıkçılar Eyüp Hemşire İçin Toplandı

Mersin\'de Sağlıkçılar Eyüp Hemşire İçin Toplandı

aMersin'de sağlıkçılar Eyüp hemşire için toplandı Mersin'de sağlıkçılar, Şınark'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada başına isabet eden kurşunla yaşamını yitiren hemşire Eyüp Ergen için toplandı.

31.08.2015 18:24

a Mersin'de sağlıkçılar Eyüp hemşire için toplandı

Mersin'de sağlıkçılar, Şınark'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada başına isabet eden kurşunla yaşamını yitiren hemşire Eyüp Ergen için toplandı.

Mersin Devlet Hastanesi önünde bir araya gelen sağlık çalışanları, 'Cizre'de katledilen hemşire Eyüp Ergen için yastayız, isyandayız' yazılı pankart açıp, 'Katil AKP hesap verecek' ve 'Savaşa hayır barış hemen şimdi' sloganları attı.

Grup adına açıklama yapan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Yılmaz Bozkurt, şunları söyledi:

"Hemşire Eyüp Ergen, halkımıza gece gündüz sağlık hizmeti veren, fedakarca çalışan ve hayatı tehlikede olan binlerce sağlık emekçisinden biriydi. Acımız derin, öfkemiz büyük. AKP iktidarına dinletemedik. Artık sözün bittiği yerdeyiz. hemşire arkadaşımız Eyüp Ergen kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Yaşatmak için yemin etmiş bir meslek grubunun üyeleri olarak, kirli savaş politikaları sonucunda sağlıkçılar öldürülüyor. Eyüp arkadaşımızın hayatına mal olan bu şiddet ortamına bir son vermek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

Bir süre slogan atan eylemciler, açıklamanın ardından olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Sağlıkçılar Eyüp Hemşire İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement