Mersin Büyükşehir Belediyesi Yolları Yeniliyor - Son Dakika
Güncel

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yolları Yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yolları Yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Toroslar ilçesinde Buluklu, Kurdali ve Halkkent mahallelerindeki yolları yenileyerek hizmete sundu. Ekipler, kent genelinde sorumluluk alanındaki tüm yolları daha konforlu hale getirmek için yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerine devam ediyor. Toroslar ilçesinde Buluklu Caddesi'nde 1.100 metre, Kurdali Mahallesi 212. Cadde'de 750 metre ve Halkkent Mahallesi Prof. Dr. Sadi Irmak Caddesi'nde 450 metre uzunluğundaki yollar yenilendi. Yolların yenilenmesiyle birlikte çizgi çalışmaları da yapılarak vatandaşların daha konforlu ve güvenli sürüş yapmaları sağlandı.

04.08.2023 11:45

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Toroslar ilçesinde Buluklu, Kurdali ve Halkkent mahallelerindeki yolları yenileyerek hizmete sundu.

Kent genelinde sorumluluk alanındaki tüm yolları daha konforlu hale getirmek için yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerine devam eden Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, Toroslar ilçesinde Buluklu, Kurdali ve Halkkent Mahallelerindeki çeşitli yolları yenileyerek hizmete sundu.

Çalışmalar kapsamında Toroslar ilçesi Buluklu Caddesi'nde 1.100 metre uzunluğundaki yol ekipler tarafından yenilendi. Hız kesmeden aynı ilçede başka bir noktada çalışmalarına devam eden ekipler, Kurdali Mahallesi 212. Cadde'de de 750 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete açtı.

Muhtarlar ve vatandaş talepleri doğrultusunda planlı ve programlı işlere yön veren ekipler, Halkkent Mahallesi Prof. Dr. Sadi Irmak Caddesi'nde de çalışma yaptı. 450 metre uzunluğundaki bozuk yolu yenileyen ekipler, ömrünü tamamlamış ve deforme olan yolları sıcak asfaltla yeniledi. İşlemlerin ardından daha konforlu ve güvenli sürüş için çizgi çalışmaları da yapılarak yollar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mersin Büyükşehir Belediyesi Yolları Yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement