Merinos AKKM Sanat Galerilerinde Sergiler Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Merinos AKKM Sanat Galerilerinde Sergiler Açılıyor

Merinos AKKM Sanat Galerilerinde Sergiler Açılıyor

Bursa Kent Konseyi 'Engelimiz Kent Olmasın' fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar da sergilenmeye başlandı.

04.07.2011 10:41

Merinos AKKM'deki Zeki Müren Sergi Salonu, Müzeyyen Senar Sergi Salonu ve Yıldırım Gürses Sergi Salonu'nun ardından hizmete giren Orhangazi Sergi Galerisi, Bursa bıçaklarının yanı sıra 'Engelimiz Kent Olmasın' fotoğraf yarışmasına katılan eserlerden oluşan fotoğraf sergisine de ev sahipliği yapıyor.

25 fotoğrafın yer aldığı sergide, yarışmada birinci olan Özgür Fehmi Havados, ikinci olan Zafer Turan, üçüncü olan Selda Gezer, mansiyona layık görülen İsmail Hakkı Karadağ ve Buse Kamışlı'nın fotoğraf çalışmasının yanı sıra Ali Mermertaş, Emine Kocatürk, Gökhan Görker, Gökçe Değirmencioğlu, Hakan Gümüş, Zafer Turan, Serpil Ünler, Beyhan Erdoğan, Fatih Talı, Levent Haspolat, Furkan Taşçı, Hatice Beytekin, Ayşe Hacıoğlu, Sevcan Özmen ve Samet Şahin'in fotoğraf çalışmaları yer alıyor. Bursalı sanatseverler, Bursalı bıçak ustalarının eserlerinin yanında 'Engelimiz Kent Olmasın' yarışmasının fotoğraf çalışmalarını da ziyaret edebilecek.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde kentin kültür ve sanat hayatına katkı sunmaya devam ettiklerini söyledi. Merinos AKKM'nin her alanını en iyi şekilde değerlendirerek halkın faydasına dönük kullandıklarını belirten Pala, tüm Bursalıları Bursa bıçaklarından ve Bursa Kent Konseyi 'Engelimiz Kent Olmasın' yarışması fotoğraflarından oluşan sergileri gezmeye davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Merinos AKKM Sanat Galerilerinde Sergiler Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement