Menteşe Personeline İlk Yardım Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Menteşe Personeline İlk Yardım Eğitimi

Menteşe Personeline İlk Yardım Eğitimi

Menteşe Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek adına personeline yönelik hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

20.06.2016 14:23  Güncelleme: 14:25

Bu kapsamda Belediye personeline Dr. Gülçin Kınay Polat tarafından 'İlk Yardım ve Temel Yaşam Desteği' eğitimi verildi.
Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki eğitimde Dr. Gülçin Kınay Polat, Menteşe Belediyesi personeline iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, elektrik tehlikeleri, riskleri ve önlemleri, güvenlik ve sağlık işaretleri, iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile ilgili slayt sunum eşliğinde bilgiler aktardı.

Çağdaş toplumlarda insanların temel sağlık bilgisine sahip olması gerektiğini ifade ederek eğitim ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilk yardım bilgi ve becerisini toplumdaki her bireyin öğrenmesinin önemine değindi.

Başkan Gümüş, "Özellikle vatandaş odaklı çalıştığımız için personelimizin mutlaka ilk yardım eğitimi bilgisine sahip olmalıdır. Bilinçli bir şekilde yapılan ilk yardım, insanların hayatını kurtarır. Ancak ilk müdahaleyi eğitimli kişilerin yapması gerekir. Bu konuda bilgi sahibi olmayan insanların varsayımlarla hareket etmeleri, maalesef çok üzücü sonuçlara yol açabiliyor. Bunun önüne geçebilmemiz için personelimiz ilk yardım eğitimi alıyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Menteşe Personeline İlk Yardım Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement