Memur-Sen'in Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin Başlattığı İmza Kampanyası Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen'in Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin Başlattığı İmza Kampanyası Tamamlandı

Memur-Sen\'in Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin Başlattığı İmza Kampanyası Tamamlandı

Memur-Sen Konfederasyonu tarafından 1 ay önce başlatılan "Özgürlük için 10 Milyon İmza" kampanyası sona erdi.

16.02.2013 14:12

Memur-Sen Konfederasyonu tarafından 1 ay önce başlatılan "Özgürlük için 10 Milyon İmza" kampanyası sona erdi. Memur-Sen Ankara İl Temsilcisi Mustafa Kır, "10 milyon imza tamam, sıra yasakların kaldırılmasında" dedi.

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı olarak 9 Ocak 2013 tarihinde kamuda kılık kıyafet yasağının sonlandırılması amacıyla başlatılan "Özgürlük için 10 Milyon İmza" kampanyası 14 Şubat 2013 tarihinde tamamlandı. Toplanan imzalar Memur-Sen Genel Merkezi'ne teslim edilmeden önce düzenlediği basın toplantısında Ankara olarak hedefledikleri 700 bin imza hedefini aştıklarını söyleyen Memur-Sen Ankara İl Temsilcisi Mustafa Kır, "Kampanya sürecinde halkımızın ve STK'ların desteği ile 10 milyon imza hedefi aşıldığı gibi, Ankara için belirlenen 700 bin imza hedefinin de üzerine çıkıldı. İlk günden itibaren kampanyanın beklenenin üzerinde ilgi görmesi ne kadar hayırlı bir iş yaptığımızın bir göstergesiydi" diye konuştu.

Atılan her imzanın demokratikleşmenin önünü açacağını söyleyen Kır, "Atılan her imza yasaksız bir Türkiye talip edenlerin, kılık kıyafet özgürlüğü özlemi çekenlerin demokratikleşme adımlarını hızlandıracaktır. Kadınlarımızın ve kızlarımızın inandıkları gibi yaşamalarının, yetenekleri doğrultusunda kamuda görev alabilmelerinin yolunu açacaktır" şeklinde konuştu.

Kır, açıklamasının ardından toplanan imza klasörlerini Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan'a teslim etti. Basın toplantısının sonunda ise toplu olarak dua edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-Sen'in Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin Başlattığı İmza Kampanyası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement