Memur Sen Genel Başkanvekili Kaya, Kayseri'de - Son Dakika
Güncel

Memur Sen Genel Başkanvekili Kaya, Kayseri'de

Memur Sen Genel Başkanvekili Kaya, Kayseri\'de

Kaya: "Sendika olarak arkamızı karanlık odaklara ya da devlete yaslayarak Memur Sen'in varlık alanını inşa etmiyoruz. Gücümüzü, örgütümüzden, mücadele azmimizden alıyoruz"

16.11.2013 17:17

Memur-Sen Genel Başkanvekili Günay Kaya, "Sendika olarak arkamızı karanlık odaklara ya da devlete yaslayarak Memur-Sen'in varlık alanını inşa etmiyoruz. Gücümüzü, örgütümüzden, mücadele azmimizden alıyoruz" dedi.

Kentteki bir restoranda düzenlenen Memur-Sen Kayseri İl Divan Toplantısı'na katılan Kaya, hedefi büyük ve ufku geniş olan insanların ağır yüklerin altına girebileceğini belirtti.

Kayseri'deki 15 bin üyeyle mücadelelerini sürdürdüklerini anlatan Kaya, 750 bin Memur-Sen üyesinin kararlılığına ve azmine güvenerek yola çıktıklarını söyledi. Mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Sendika olarak arkamızı karanlık odaklara ya da devlete yaslayarak Memur-Sen'in varlık alanını inşa etmiyoruz. Gücümüzü, örgütümüzden, mücadele azmimizden alıyoruz. Birbirinden değerli üyelerimizle el ele, yürek yüreğe vererek Memur- Sen'in varlık alanını inşa ediyoruz. Sendikacılığın tanımı neyse bunu yerine getiriyoruz. Bizi var eden şey, medeniyet değerlerimizdir. Üyelerimize güvenerek yola çıktık. İnşallah bu işin üstesinden geleceğiz."

Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ise 1995'de bir avuç insanla yola çıkan Memur-Sen'in 2013 yılına gelindiğinde 750 binleri bulan üyesiyle uluslararası sendikacılıkta Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanmış konumda olduğunu söyledi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Memur Sen Genel Başkanvekili Kaya, Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement