Melo ve Rıera Bugünkü Antrenmana Alınmadı Ek - Son Dakika
Güncel

Melo ve Rıera Bugünkü Antrenmana Alınmadı Ek

Melo ve Rıera Bugünkü Antrenmana Alınmadı Ek

Fatih TERİM.Melo ile Riera'nın kavgası Galatasaray'ın bugünkü antrenmanını basına açtırırken, teknik direktör Fatih Terim konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

06.04.2012 16:04

Fatih TERİM: "İKİ FUTBOLCUYU MANİSA'YA GÖTÜRMEYECEĞİZ, BİZİMLE ANTRENMANA ÇIKMAYACAKLAR"

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BİZİMLE OLACAKLAR MI, BUNA İLERİKİ DÖNEMDE KARAR VERECEĞİZ"

"YÖNETİMDEN DİSİPLİN CEZASI VERİLMESİNİ TALEP ETTİK, SÖZLEŞME ŞARTLARINA GÖRE EN YÜKSEK CEZA VERİLECEKTİR"

"BU OLAYIN CEZASIZ KALMASI MÜMKÜN DEĞİL"

"GALATASARAY BURADAN YARA ALMADAN VE GÜÇLENEREK ÇIKAR"

"SAHADAKİ TARTIŞMALAR DOĞALDI AMA SOYUNMA ODASINDA DA DEVAM ETMESİ SIRADIŞIYDI VE SİZLERLE PAYLAŞMAMIZ GEREKİYORDU, ÇİZGİYİ AŞTILAR"

"BİLGİ KİRLİLİĞİNİ ÖNLEMEK İÇİN YAPTIK, HERŞEYİ YERLİ YERİNE KOYALIM DEDİK"

Melo ile Riera'nın kavgası Galatasaray'ın bugünkü antrenmanını basına açtırırken, teknik direktör Fatih Terim konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Terim şunları söyledi:

"Olmuş bir hadiseyi saklamanın gereksiz olduğunu düşündük ve sizlerle paylaştık. Bugün çizgiyi aşan bir durum var ki sizler buradasınız. Bilgi kirliliğini önlemek için, herşeyi yerli yerine koymak için, doğru bilgiyi vermek için burayı sizlere açtık. Basına Florya'yı açmanın daha doğru olduğuna karar verdik. En birinci ağızdan en doğru şekilde anlatmaya çalışıyorum. Kendi hislerimi de katmaya çalışıyorum. Başlangıçta rutin bir olaydı aslında. Sizler de buraya geldiğiniz süre içinde bu tür saha içi tartışmaları görmüşsünüzdür, şahit olmuşsunuzdur.

Ama soyunma odasında da devam etmiş. Bu sıradışıydı. Melo vurmuş, Riera'nın kaşı açılmış. Sonra herkes kendi yoluna gitmiş...

Yerlerde sürünme, abartılı bir durum yok.

ikisini de buraya getirtir, öpüşün derdik ama bu doğrusu değil...

Her zaman sahne önü gösteriliyor ama sahne arkasını idare etme becerisini gösteriyoruz. Bu sefer paylaşmamız gerektiğini ifade ettik...

Bu paylaşılması gereken blir şeydi. Fiziki müdahale var ortada bir dikiş var...

İki oyuncu da bugünkü antrenmana çıkmadı. Galatasaray'ın bir disiplin talimatı var ama önce kendi değerleri var. Yaklaşımı doğru olmayan disiplin cezaları herkese çarptırılacaktır. Olabilecek en büyük ceza verilmesini yönetimden istedik. İkisine de eşit ceza verilecek.

Burada antrenmana çıkmayacaklar, arkadaşlarımız öbür tarafta antrenmana çıkacaklar. Malzemelerini ve antrenör vereceğiz...

Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, bizimle antrenmana çıkmayacaklar...Ama şampiyonluk kutlamalarında olacaklar mı, ilerleyen dönemde daha ayrıntılı değerlendireceğiz. Şampiyonluk yolunda bizimle beraber olacaklar mı olmayacaklar mı, kolkola gidecek miyiz, bunu buradan söylemeyeceğim şimdilik, kimse merak etmesin, Galatasaray buradan yara almadan ve güçlenerek çıkar...

2 hafta evvel Juventus kulübü ile görüşme yaptık. Torino'ya gittik ve Melo'nun sözleşmesini konuştuk.

nişanlı bizimle ı

süper final oynamaları bekleniyor...bonservisi konusunda şans azaldı...

Tecrübeli teknik adam, iki oyuncunun takıma dönüp dönmeyeceğinin ilerleyen günlerde netlik kazanacağını belirterek, "Melo iyi bir oyuncu olduğu için aldık. Galatasaraylı taraftarların da sevdiği bir oyuncudur. Ancak Melo sadece bugün birşey yapmadı. Teknik adam arkasını döndüğü zaman futbolcular elbet birşeyler oluyor. Bazı şeyleri görmezden geleceksiniz yoksa takımda oyuncu kalmaz. Melo, tarihinde oynamadığı kadar iyi oynuyor ve takıma faydalı da oluyor. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Bu kadar doğru giderken, bu kadar nazara açık ilerlerken ufak tefek de nazar boncukları olacaktır. Fakat bu olayın da cezasız kalması mümkün değildir. Ceza bir kaç şekildir, nasıl bir ceza vereceğimizi ilerleyen günlerde göreceğiz. İki oyuncunun daha sonra bizimle olup olmayacağını da önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi.

Melo ve Riera'nın görüşme isteklerini kabul etmediğini de sözlerine ekleyen Terim, "Olaylar çizgiyi aştığı için kamuoyu ile paylaşıyorum. Şu an iki futbolcunun da üzgün olduğunu biliyorum ve dünden beri de görüşme isteklerini kabul etmiyorum. Şampiyonluk yolunda bizimle birlikte olacaklar mı olmayacaklar mı ilerleyen günlerde göreceğiz" diye konuştu.

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Melo ve Rıera Bugünkü Antrenmana Alınmadı Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement