Melih Gökçek: AK Parti'nin Ankara'daki Oy Oranı Yüzde 55 - Son Dakika
Güncel

Melih Gökçek: AK Parti'nin Ankara'daki Oy Oranı Yüzde 55

Melih Gökçek: AK Parti\'nin Ankara\'daki Oy Oranı Yüzde 55

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Ankara'da alacağı oy oranını açıkladı.

23.10.2013 13:34  Güncelleme: 13:37

Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programında Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptırdığı son ankete göre AK Parti'nin Ankara'da alacağı oy %55.2 alacağını ileri sürdü.

20 YILDIR AYNI KOLTUKTA

20 yıldır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada heyecanını kaybetmediğini belirterek bir dönem daha aday olmak istediğini ifade etmişti. Yapılan yerel seçim anketlerinde de ilk sırada çıkan Gökçek için Başbakan Erdoğan'ın vereceği karar merak konusu.

AK PARTİ ANKARA'DA YÜZDE 55

"Başbakan uygun görürse, bir dönem daha aday olacağız. Siyasi hayatım belediyede bitecek" diyen Melih Gökçek, Ankara'da seçim çalışmaları için start verdi. Sık sık Ankara halkıyla bir araya gelen Gökçek, yaptırdığı ankete göre AK Partili Belediye Başkanı adayının, 2014 yerel seçimlerinde alacağı oyun 55.2 olduğunu belirtti.

GÜRSEL TEKİN'E YANIT

Melih Gökçek, "Başbakan Erdoğan'ın önünde cami bile olsa eğer yol oradan geçecekse biz o camiyi yıkarız, gideriz o camiyi bir başka yere yaparız." açıklamasında sonra Gürsel Tekin'in AK Parti'nin yıktığı camileri açıklayacağına yönelik söylemine de cevap verdi. Gökçek, "Açıklasın. Çok cami yıktık. Biz yol olduğu zaman eski camileri yıkarız yerine de yenilerini yaparız. Şu anda da Ankara'ya dev bir cami yapıyoruz. Animasyonunu izleyince bile mest oluyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Melih Gökçek: AK Parti'nin Ankara'daki Oy Oranı Yüzde 55 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement