İKÇÜ'de "Melek Yatırımcılık Ağı" Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

İKÇÜ'de "Melek Yatırımcılık Ağı" Protokolü İmzalandı

İKÇÜ\'de "Melek Yatırımcılık Ağı" Protokolü İmzalandı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, İzmir Üniversiteleri Platformu ve EGİAD arasında imzalanan Melek Yatırımcılık Ağı Projesi imza törenine katıldı.

21.10.2013 23:07

Üniversiteli gençleri girişimcilik konusunda motive etmeyi, onların girişim fikirlerine finansman olanakları yaratmayı, Türkiye'de ve Dünya'daki yatırımcılarla bir araya getirmeyi planlayan Melek Yatırımcılık Ağı Projesi'nin imza töreni Ege Genç İşadamları Derneği ofisinde gerçekleştirildi. Protokole İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan'ın yanı sıra İzmir Üniversiteleri Platformu Dönem Başkanı ve Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Barkan, Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Atilla Silkü, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, İzmir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tuncay Ege ve EGİAD Başkanı Seda Kaya katıldı.

Yapılan işbirliğinin çok iyi neticeler doğuracağına inandığını ifade eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan: "Bu birlikteliğin başta şehrimiz olmak üzere bölgeye ve ülkemize değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum" diyerek bu süreçte İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak sorumluluk almaya hazır olduklarının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İKÇÜ'de 'Melek Yatırımcılık Ağı' Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement