Mehmetçikten Engellilere Altın Destek - Son Dakika
Güncel

Mehmetçikten Engellilere Altın Destek

Mehmetçikten Engellilere Altın Destek

Doğuda bir yandan teröristlerle çarpışarak vatanı koruyan Mehmetçik, diğer yandan topladığı kapaklarla engellilere umut oluyor.

20.06.2012 16:04

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Samanlı Karakolu'nda vatani görevlerini yapan askerler, topladıkları kapakları Bursa Kent Konseyi'ne teslim etti.

Plastik kapakların geri dönüşümüyle alınacak akülü araç ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara ulaştırmak amacıyla Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen projeye, yurdun dört bir yanında destek geliyor. Hakkari'nin Şemdinli İlçesindeki Samanlı Karakolu'nda, zorlu şartlar altında vatani görevini yerine getiren Mehmetçik, aynı zamanda engelli bireyleri de unutmayarak topladıkları mavi kapakları Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin'e teslim etti.

Sosyal sorumluluk çalışması olan 'Altın Kapak Sandalyeye' projesi sayesinde engelli bireylerin hayata tutunmasına destek olduklarını söyleyen Genel Sekreter Keskin, projeye toplumun her kesiminden destek geldiğini ifade etti. Samanlı Karakolu'nda vatani görevini sürdüren askerlerin kampanyaya destek olmasının çok önemli olduğunu belirten Keskin, "Vatan size minnettardır" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, "Askerimizin bu davranışı gurur verici ve duygulandırıcıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden insanların engellileri düşünen bu yaklaşımı, ülkemizin ne kadar büyük bir ülke olduğunun göstergesidir. Bizler de bu ülkeye layık olmak için çalışmalıyız. Bursa Kent Konseyi'nin çalışmalarının Hakkari'nin dağlarında bile bilinmesi bizlere gurur ve mutluluk veriyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmetçikten Engellilere Altın Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement