Mehmet Hanifi Alır Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mehmet Hanifi Alır Seçim Sonuçları

Mehmet Hanifi Alır Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Ağrı Patnos belediye başkan adayı olan Mehmet Hanifi Alır isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Ağrı Patnos belediye başkan adayı olan Mehmet Hanifi Alır isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ağrı Patnos ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Mehmet Hanifi Alır isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Ağrı Patnos adayı Mehmet Hanifi Alır kimdir? AK Parti Ağrı Patnos adayı Mehmet Hanifi Alır yüzde kaç oy aldı?

Mehmet Hanifi Alır Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ağrı Patnos belediye başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Hanifi Alır Patnos ilçesinde % 26,31 oranında oy almıştır. Patnos ilçesinde % 26,31 oranında oy olan Mehmet Hanifi Alır adlı AK Parti adayı toplamda 6.473 adet oy sayısına ulaştı.

Mehmet Hanifi Alır Kimdir?

Mehmet Hanifi Alır Seçim Sonuçları

Alır, 1959 yılında Ağrı'nın Patnos ilçesinde dünyaya geldi. İTU Taşkışla İnşaat Fakültesi mezunu alır, 2007-2011 yılları arasında AK Parti Ağrı Milletvekilliği yaptı. Bu dönemde Hindistan Dostluk Gurubu Başkanlığı ve Uluslararası Parlamenterler Birliği Türkiye Temsilciliği görevini yürüttü. Alır, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ağrı Patnos ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mehmet Hanifi Alır Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement