Meclis'te 'Namussuz' Kavgası - Son Dakika
Güncel

Meclis'te 'Namussuz' Kavgası

Meclis\'te \'Namussuz\' Kavgası

Meclis Genel Kurulu'nda CHP ve AK Parti'li milletvekilleri arasında 'namussuzluk' tartışması yaşandı.

20.03.2013 20:15

TBMM Genel Kurulu'nda 'namussuz' kavgası çıktı. AK Parti ve CHP'li vekiller ceketlerini çıkartıp birbirinin üzerine yürüdü, yumruklaşma güçlükle önlendi.

TBMM Genel Kurulu'nda 'namussuz' kavgası çıktı. AK Parti'li ve CHP'li vekiller birbirinin üzerine yürüdü. Araya giren vekiller, kavga yaşanmasını önledi. CHP ve AKP Grup Başkanvekilleri 'kötü üslup kimseye yakışmıyor' diyerek ortamı yumuşattı.

NAMUSSUZLUK SİZDE

CHP Adana Milletvekili Turgay Develi, partisinin Tedaş'la ilgili grup önerisini anlatırken AK Parti'yi 'siyasi cibiliyetsiz ve soysuzluk' sözleriyle eleştirdi. Develi'ye cevap vermek için kürsüye gelen AK Parti'li Nihat Zeybekçi'nin, "Bizde namussuzluk bulamazsınız. Namussuzluk sizde, sizin geçmişinizde var" sözleri tansiyonu yükseltti.

AĞZINI-BURNUNU KIRARIM:

Zeybekçi konuşmasını bitirince CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 'sözünü geri al, özür dile' diye ayağa kalktı. CHP'li milletvekilleri yerinden kalkarak Zeybekçi'ye sözünü geri alması için sataştılar. CHP'li Aykut Erdoğdu, "Eğer namussuzluk ifadesini kullandıysan senin ağzını, burnunu kırarım. Kimsin sen?" diye bağırdı. Zeybekçi'nin üzerine yürüyen Erdoğdu ceketini çıkardı. Araya giren CHP-AK Parti'li vekiller Erdoğdu'yu durdurdu.

S..... GİT

Genel Kurul'un arka sıralarında AK Parti'li ve CHP'li vekiller ağız dalaşına başladı. AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurtaş'ın 'yeter be' sözlerine CHP'li bir milletvekili 'S…git be' diye bağırarak karşılık verdi.

KEŞKE ABD'Lİ DOĞSAYDIN

CHP'li Haydar Akar, Zeybekçi'ye "Keşke bu ülkeyi kurtarmasaydık İngiliz, ABD'li doğsaydın. Sana ABD vizesi alacağım hem de Obama'dan" diye bağırdı.

ZEKATIYLA İADE EDİYORUM:

Oturumu yöneten TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, kavganın başında çalışmalara ara verdi. Kavgadan sonra açılan oturumda AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Kimsenin namusu, haysiyetiyle uğraşmaya hakkımız yok. İki ifadeyi de tasvip etmiyoruz" dedi. CHP'li Muharrem İnce ise "Namussuzluk sözünü zekatıyla birlikte iade ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meclis'te 'Namussuz' Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement