Matso, Manavgat'ı Dijital Ortamda 5 Dilde Tanıtıyor - Son Dakika
Güncel

Matso, Manavgat'ı Dijital Ortamda 5 Dilde Tanıtıyor

Matso, Manavgat\'ı Dijital Ortamda 5 Dilde Tanıtıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat'ı internet sayfası ve sosyal medya hesapları ile 5 dilde tanıtıyor.

01.07.2017 16:31

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat'ı internet sayfası ve sosyal medya hesapları ile 5 dilde tanıtıyor.

MATSO'dan yapılan açıklamada, ilçe tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kurulan web sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden 5 ayrı dilde Manavgat'ın tanıtıldığı ifade edildi.

Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça ve Felemenkçe olmak üzere 5 dilde Manavgat- Side turizm destinasyonu tanıtılan sitede, ilçenin tarihi ve turistik yerleri, yöresel değerleri ve yapılabilecek etkinlikler, yemek kültürü, tekne turları, su sporları, festivaller, kongre ve toplantılar, pazaryerleri, plajlar, yapılabilecek turların yanı sıra pratik bilgiler yer alıyor.

İnternet sayfasının toplamda 350 bin kişi tarafından ziyaret edildiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ilçenin doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle güçlü bir potansiyeli bulunduğunu vurgulayarak, Manavgat'ın, ülke ve bölge turizminin yanında uluslararası düzeyde de adından söz ettiren büyük bir turizm destinasyonu olduğunu kaydetti.

MATSO olarak ilçeyi yurt dışındaki fuarların yani sıra kurdukları www.visitmanavgatside.com ve sosyal medya hesapları ile 5 dilde tanıttıklarını aktaran Boztaş, şöyle devam etti:

"Manavgat, 250 bini geçen yatak kapasitesiyle büyük bir turizm bölgesidir. Turizm sektörüne verilen destek, teşvik ve yatırımlarla ülke turizminin yanında ilçemizde hızlı bir gelişme göstermiştir. Artan kapasite yeni pazarların oluşturulmasını gerektirmektedir. Bu anlamda tanıtım daha çok önem kazanmaktadır. Bu nedenle gerek Avrupa ülkelerinde gerekse Rusya pazarında tanıtıma katkı sağlamak amacıyla 5 dilde yayın yapan web sayfası ve sosyal medya hesaplarını geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdik. Turizm ve ilçe tanıtımına çok büyük katkı sağlayacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Matso, Manavgat'ı Dijital Ortamda 5 Dilde Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement