MATSO'dan Başkan Sözen'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MATSO'dan Başkan Sözen'e Ziyaret

MATSO\'dan Başkan Sözen\'e Ziyaret

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret etti.

12.05.2014 10:18  Güncelleme: 10:12

MATSO Yönetimi Ahmet Boztaş başkanlığında 30 Mart yerel seçimlerde yeniden Manavgat Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarete, MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Arslan, Halit Torun, Hüseyin Akın, Hüseyin Güneş, Hakan Akar ve Özgür Taşar, MATSO Meclis Başkan Yardımcıları Ramazan Yıldırım ve Hasan Öğrekçi, Meclis Divan Katip Üyesi Mustafa Kısa, Meclis Üyesi Ayhan Ünal ile Genel Sekreter Yardımcısı Avukat H. Özden Dağ katıldı. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Oytun Eylem Doğmuş'da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yeniden Manavgat Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sözen'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Oda çalışmalarıyla ilgili Sözen'e bilgiler veren Boztaş, göreve gelmelerinin ardından hayata geçirdikleri projeleri anlattı. İlçenin ihracat konusundaki kapasitesini artırmak için çaba gösterdiklerini kaydeden Boztaş, Oda üyelerine yönelik 'Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı' düzenlediklerini ifade etti.

2014 yılı ilk 4 aydaki eğitim çalışmaları

Oda olarak üyelere ve personele yönelik birçok eğitim açtıklarına vurgu yapan Boztaş, 2014 yılının ilk 4 ayının eğitimler konusunda yoğun geçtiğini belirtti. Yönetim olarak göreve geldikten sonra açtıkları altı "Girişimcilik Eğitimi"nden yaklaşık 200 kişinin mezun olduğunu kaydeden Boztaş, amaçlarının ilçede girişimsi sayısını artmasını sağlayarak İlçe ekonomisinin daha da güçlenerek istihdama katkı sağlaması olduğunu söyledi. Girişimciliğin yanı sıra kuyumculara yönelik eğitimler düzenlediklerini söyleyen Boztaş, eğitimlere katılan üyelerin bilgilerini güncelleyerek, sektöre yönelik yeni şeyler öğrendiklerini söyledi. Mayıs ayından itibaren Manavgat Halk Eğitim Merkezi ile birlikte Oda üyeleri ve personellerine yönelik Hijyen eğitimleri açtıklarını kaydeden Boztaş, eğitimlere yoğun talep olduğunu belirtti. Boztaş, Eylül ayından itibaren Manavgat iş dünyasının sorunlarına yönelik yeni eğitimler açacaklarına değindi.

Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları

Oda olarak Organize Sanayi Bölgesi konusunda yaptıkları çalışmalara değinen Boztaş, İlçe ekonomisinin çeşitlenmesi için Organize Sanayi Bölgesi'nin önemine vurgu yaptı. Çalışmalarda bazı pürüzler yaşadıklarını ifade eden Boztaş, pürüzleri çözmek için çaba gösterdiklerini belirtti.

Sözen, "Manavgat'ı elbirliği kalkındıracağız"

Ziyaret için MATSO yönetimine teşekkür eden Başkan Sözen, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek ziyaretin kendilerini onurlandırdığını söyledi. MATSO'nun çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini kaydeden Sözen, Boztaş ekibinin güzel projelere imza attıklarını ifade etti. Belediye olarak ilçenin sivil toplum kuruluşları ile ilçenin geleceğine yönelik çalışmalarda ortak hareket ettikleri kaydeden Sözen, "Manavgat'ı elbirliği kalkındıracağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MATSO'dan Başkan Sözen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement