Denizin Ortasında Martı ve Kaplumbağa Yiyerek Hayata Tutundu! - Son Dakika
Güncel

Denizin Ortasında Martı ve Kaplumbağa Yiyerek Hayata Tutundu!

Balıkçı, fırtına nedeniyle Meksika'daki bir kentin açıklarında teknesi batınca, bir hafta köpükten bir kutu içinde martı ve kaplumbağa yiyerek hayatta kalmayı başardı.

25.09.2014 14:10  Güncelleme: 15:01

Fırtına nedeniyle Meksika’nın Acapulco kenti açıklarında teknesi batan ve köpükten bir kutunun içinde, martı ve kaplumbağayı bir hafta boyunca yiyerek hayatta kalmayı başaran Meksikalı bir balıkçı, karadan 10 kilometre açıkta bulunarak kurtarıldı.
GEZİ BOTUNDAKİ YOLCULAR BALIKÇIYI BİR HAFTA SONRA KURTARDI
Meksikalı bir gezi botundaki yolcular, Tropikal Polo Fırtınası nedeniyle teknesi batan Meksikalı balıkçıyı bir hafta sonra kurtardı. Gemi mürettebatının çektiği görüntülerde oldukça zayıflamış ve yorgun görünen Meksikalı balıkçı batan teknesinden arta kalan köpükten buzluk içinde martı ve kaplumbağa yiyerek hayatta tutunmuş. Gezi teknesinin kaptanı Roberto Odis Vazques, dün kurtardıkları balıkçı için, “Zavallı adam avladığı martıları bırakmak istemedi, yemek için beraberinde getirmek istedi. Bu durum herkesi göz yaşına boğardı” dedi.
BERABER AÇILDIĞI BALIKÇI ARKADAŞI ÖLMÜŞ
Acapulco Liman Yetkilisi Enrique Dominguez, kurtarılan balıkçının, 14 Eylül’de Acapulco sahili yakınlarından Mario Morales (69) isimli başka bir balıkçı ile açılan Raymundo Rodriguez (45) olduğunu söyledi. Balıkçıların teknesinin fırtına nedeniyle battığını ifade eden Dominguez, iki balıkçının limandan ayrıldıkları sırada kötü hava koşulları sebebiyle limanın resmi olarak kapalı olduğunu belirtti. Kurtarılan Meksikalı balıkçı Raymundo Rodriguez ise diğer kayıp balıkçı Morales’in denize çok uzak bir yerde öldüğünü söylerken Acapulco Liman Yetkilisi Enrique Dominguez Pazartesi sabah saatlerinde Morales'in cansız bedeninin de içinde olduğu botun bulunduğunu söyledi.
ZAYIFLAYAN BALIKÇININ SAĞLIĞI YERİNE GELDİ
Bir hafta sonra kurtarılan balıkçı Rodriguez, düşük vücut ısısı şikayetiyle kaldırıldığı yerel deniz hastanesinde tedavi altına alındı. Rodriguez’in durumunun iyi olduğu ve ziyaretçi kabul edecek kadar iyileştiği kaydedildi.

Denizin Ortasında Martı ve Kaplumbağa Yiyerek Hayata Tutundu!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizin Ortasında Martı ve Kaplumbağa Yiyerek Hayata Tutundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement