Marmaris DTO'dan Eğitime Bir Destek Daha - Son Dakika
Güncel

Marmaris DTO'dan Eğitime Bir Destek Daha

Marmaris DTO\'dan Eğitime Bir Destek Daha

Marmaris Deniz Ticaret Odası eğitime her açıdan destek olduğunu bir kez daha gösterdi.

01.03.2013 09:01

Oda'nın katkılarıyla ve Mimar Ceren Tugay'ın çalışmaları doğrultusunda Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi artık bir konferans salonuna sahip oldu. Marmaris Deniz Ticaret Odası denizciliğin yanı sıra eğitim alanına da gösterdiği desteklerle sıkça adından söz ettiriyor. Bu kez de odanın katkılarıyla Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi bir konferans salonu sahibi oldu. Salonun açılışını Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli birlikte yaptılar.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada projenin mimarı olan Ceren Tugay'a da teşekkür eden Okul Müdürü Serap Aksel, tam bir eğitim gönüllüsü olan Ceren Tugay hayallerimizi projeye döktü" dedi. Salonun ışık ve ses sisteminin yapımında Mustafa Karacan'dan, salonun iç malzemeleri ve sandalyeleri için Kenan Değertaş ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mehmet Şencan'dan destek aldıklarını belirtti.

M. İsmail ÜÇKAN

Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesinde Deniz Ticaret Odası Konferans Salonu açılışı yapıldı.

Marmaris Deniz Ticaret Odası eğitime her açıdan destek olduğunu bir kez daha gösterdi. Oda'nın katkılarıyla ve Mimar Ceren Tugay'ın çalışmaları doğrultusunda Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi artık bir konferans salonuna sahip oldu.

Marmaris Deniz Ticaret Odası denizciliğin yanı sıra eğitim alanına da gösterdiği desteklerle sıkça adından söz ettiriyor. Bu kez de Odanın katkılarıyla Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesi bir konferans salonu sahibi oldu.

Salonun açılışını Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Demirel, Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi , İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli birlikte yaptılar.

Okul Müdürü Serap Aksel, konferans salonunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiği konuşmasında, okul içerisinde öğrencilerin hoşlanacağı ortamlar yaratma düşüncesiyle yola çıktıklarını belirtti.

En Başka Projenin mimarı olan Ceren Tugay'a da teşekkür eden Aksel, tam bir eğitim gönüllüsü olan Ceren Tugay hayallerimizi projeye döktü" dedi. Salonun ışık ve ses sisteminin yapımında Mustafa Karacan'dan, salonun iç malzemeleri ve sandalyeleri için Kenan Değertaş ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı Mehmet Şencan'dan destek aldıklarını belirtti.

Aksel'in konuşmasının ardından açılışa katılan konuklar için bir müzik dinletisi yapıldı.

Konferans salonunun genel düzenlemesini yapan Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı hasan Mengi'ye salonun ses sitemini kuran Mustafa Karacan'e Proje için Ceren Tugay' Sandalyeler için Kenan Değertaş'a yer döşemeleri ve diğer malzemeler için Marmaris Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şencan ve hayırsever iş adamı Ahmet Gençalioğlu'na plaketleri verildi.

Açılış programı yine öğrencilerin müzik dinletisi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Marmaris DTO'dan Eğitime Bir Destek Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement