Marketten Sigara Çalıp, Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Marketten Sigara Çalıp, Kaçarken Yakalandı

Marketten Sigara Çalıp, Kaçarken Yakalandı

Konya'da tornavidayla zorla kapısını açıp içeri girdikleri bir marketten bir miktar madeni para ile yaklaşık 20 paket sigara çalan 19 yaşındaki B.Ö., marketten çıkıp evine giderken polis tarafından kısa süren kavolamacanın ardından yakalandı.

07.04.2012 10:38

Konya'da tornavidayla zorla kapısını açıp içeri girdikleri bir marketten bir miktar madeni para ile yaklaşık 20 paket sigara çalan 19 yaşındaki B.Ö., marketten çıkıp evine giderken polis tarafından kısa süren kavolamacanın ardından yakalandı. Yanında bulunan arkadaşı 20 yaşındaki F.D. ise karanlıktan faydalanıp izini kaybettirdi.

Olay, bugün saat 05.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Karakayış Caddesi üzerinde bulunan Murat Durmaz'a ait markette meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlıktan poliste sabıka kaydı bulunan B.Ö. ve arkadaşı F.D., tornavidayla zorla kapıyı açıp markete girdi. Ardından kasadaki bir madeni para ile bir poşet içindeki yaklaşık 20 paket sigarayı alıp yürüyerek evlerine gittikleri sırada, devriye halinde olan Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekipleri 2 kişiyi görünce durdurmak istedi. Polislerin 'Dur' ihtarına uymayan 2 kişi sigaraların bulunduğu paketi açıp, bir inşaata girdi. Poliste el fenerlerinin yardımıyla inşaatta 2 kişiyi aradı. Polis, inşaatın çatısında arama yaptığı sırada yan tarafta bulunan dubleks bir binanın bodrum katından bir kadın çığlı yükseldi. Bunun üzerine polis, yan binaya geçti. Ev sahibi kadın, namaz kılmak için bodrum katına indiğinde karşısında iki kişiyi sigara içerken gördüğünü ve çığlık atması üzerine kaçtıklarını söyledi. Poliste sokakta 2 şüpheliyi yeniden aramaya başladı. Şüphelilerden B.Ö., bir sokak ötede polis tarafından yakalanırken, F.D. de karanlıktan faydalanıp izini kaybettirdi. Polis kaçan F.D.'nin yakalanmasını sürdürüyor. İki kişinin marketten çaldıkları sigaraları ise Mura Durmaz'ın işyerinde sigara kalmadığı için komşusu olan bir marketten emanet olarak aldığı belirtildi.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marketten Sigara Çalıp, Kaçarken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement