Gündüz Sigara Alamadığı Marketi Gece Soydu - Son Dakika
Güncel

Gündüz Sigara Alamadığı Marketi Gece Soydu

Gündüz Sigara Alamadığı Marketi Gece Soydu

Adana'da sigara istediği marketten olumsuz yanıt alan Agit Oğuz, gece geri dönerek tüm marketi soydu. Oğuz'un soygunu ise güvenlik kameralarına yansıdı.

22.12.2015 13:09  Güncelleme: 17:13

Adana'da 24 yaşındaki Agit Oğuz, sigara isteğine olumsuz yanıt veren marketin kepenk kilidini kırarak soydu. Oğuz, marketten bira, sigara, dizüstü bilgisayar, televizyon ile kuru sıkı tabanca çaldı. Yakalanan şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

POLİSİN ÇALIŞMASIYLA YAKALANDI

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki Can market 14 Aralık gecesi soyuldu. Sabah işyerine gelen Caner Adıbelli, marketin soyulduğunu görünce polisi arayıp şikayetçi oldu.

Polisin yaptığı çalışma sonucu hırsızlığı Agit Oğuz'un gerçekleştirdiğini saptadı. Silahlı yağma, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından poliste kaydı bulunan Agit Oğuz, yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, marketten çaldığı kuru sıkı tabanca, bir miktar sigara, televizyon ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

"SİGARANIN YARISINI GARİBANLARA DAĞITTIM"

Agit O., yapılan sorgusunda suçunu itiraf etti. Market sahibi C.A'ya kızdığı için hırsızlık yaptığını ileri süren Agit O.'nun "Olay sabahı param yoktu, tek sigara istedim. Beni tersleyip vermedi. Ben de ders vermek için soymaya karar verdim.

Gece Kepenk kilitlerini kırıp içeriye girdim. Sigara, bira ne bulduysam aldım. Aldığım sigaraların yarısını mahallede parası olmayan garibanlara dağıttım" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Agit O, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

RAHAT RAHAT SOYMUŞTU

Suçunu itiraf eden Agit Oğuz, tutuklanırken hırsızlık anını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde içeri girdikten sonra kasaya ilerleyen Oğuz'un rahat tavırları dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gündüz Sigara Alamadığı Marketi Gece Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement