Market Soyguncusu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Market Soyguncusu Güvenlik Kamerasında

Market Soyguncusu Güvenlik Kamerasında

Adana'da 24 yaşındaki Agit Oğuz, kepenk kilidini kırdığı marketten bira, sigara, dizüstü bilgisayar, televizyon ile kuru sıkı tabanca çaldı.

22.12.2015 12:01

Adana'da 24 yaşındaki Agit Oğuz, kepenk kilidini kırdığı marketten bira, sigara, dizüstü bilgisayar, televizyon ile kuru sıkı tabanca çaldı. Yakalanan şüphelinin hırsızlık anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki Can market 14 Aralık gecesi soyuldu. Sabah işyerine gelen Caner Adıbelli, marketin soyulduğunu görünce polisi arayıp şikayetçi oldu. Polisin yaptığı çalışma sonucu hırsızlığı Agit Oğuz'un gerçekleştirdiğini saptadı. Silahlı yağma, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından poliste kaydı bulunan Agit Oğuz, yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, marketten çaldığı kuru sıkı tabanca, bir miktar sigara, televizyon ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Suçunu itiraf eden Agit Oğuz, tutuklanırken hırsızlık anını kaydeden güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde içeri girdikten sonra kasaya ilerleyen Oğuz'un rahat tavırları dikkat çekti. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Market Soyguncusu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement