Mardin Valisi Ahmet Cengiz Kızıltepe'de - Son Dakika
Güncel

Mardin Valisi Ahmet Cengiz Kızıltepe'de

Mardin Valisi Ahmet Cengiz Kızıltepe\'de

Vali Cengiz Kızıltepe'de bazı ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

04.06.2013 17:25

Mardin Valisi Ahmet Cengiz Kızıltepe'de bazı ziyaretlerde ve incelemelerdre bulundu.

Kızıltepe Süleyman Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Cengiz ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu'nu Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı karşıladı. Vali Cengiz beraberindeki heyetle İmam Hatip Lisesini gezdi öğrencilerle birlikte yemek yedi ve yemek ardından mutfak kısmını inceledi. Kızıltepe'deki okulların başarılarını gazetelerde görmek istediğini belirten Cengiz "Bölgemizde kızlarımız kendi ayaklarının üstünde durması lazım. Bu da bilgi ile kültür ile olacak. Hala çok küçük yaşlarda ailesinden kopartılmış ve koparılan kızlarımız var. Ailelerinizle birlikte sevgi ve saygı içerisinde kendinizi ifade edeceksiniz. Okuyacaksınız ümit vaat ederseniz anneniz babanız sizi okutur" dedi.

Daha sonra Kızıltepe Kaymakamlığında kurum müdürleri ile bir araya gelen Cengiz, kurumlarda uzun kuyruklar istemediğini belirtti. Cengiz, "Halka güler yüz göstereceğiz, güzel ahlak ile çalışacağız ve yolsuzluklara karşı duracağız." dedi.

Vali Cengiz Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Aydın Cevheroğlu ile de görüştü. Cevheroğlu, pratisyen doktora ihtiyaç olduğunu aktardı. Vali Cengiz konuyu ilgili yerlere bildireceğini söyledi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin Valisi Ahmet Cengiz Kızıltepe'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement