Mardin'deki Terör Saldırısı - Şehit Polislerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Mardin'deki Terör Saldırısı - Şehit Polislerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Metin Malkav,Ahmet Demir ve Ramazan Akyürek memleketlerine uğurlandı.

25.07.2016 22:28

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memurları Metin Malkav, Ahmet Demir ve Ramazan Akyürek memleketlerine uğurlandı.

Mardin Devlet Hastanesi'ndan alınan şehitlerin naaşı Mardin Havalimanı'na getirildi.

Burada düzenlenen uğurlama töreninde Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun dua okudu ve helallik istedi.

Törenin ardından şehit Malkav'ın naaşı Adana, şehit Demir'in cenazesi Bursa ve Şehit Akyürek'in naaşı da Konya'ya gönderildi.

Törene, Vali Mustafa Yaman, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutan vekili Piyade Kurmay Albay Mehmet Uğur Şenol, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ahmet Zafer İzcan, Mardin Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, şehit yakınları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Mardin'in Derik ilçesinde bugün, Kızıltepe- Viranşehir karayolunun Denktaş Mahallesi yakınlarında PKK'lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcı, göreve giden personelin naklini sağlayan zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmiş, patlamada araçta bulunan 3 polis şehit düşmüştü.

Mardin\'deki Terör Saldırısı - Şehit Polislerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardin'deki Terör Saldırısı - Şehit Polislerin Cenazeleri Memleketlerine Gönderildi - Son Dakika


Advertisement