Mardin'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan 2 aile barıştırıldı - Son Dakika
Güncel

Mardin'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan 2 aile barıştırıldı

Mazıdağı ilçesinde geçen yıl arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada yaralanan 2 aile, kaymakam ve kanaat önderlerinin çabalarıyla barıştırıldı. Aileler, camide toplanarak Kur'an-ı Kerim'in altından geçip, el sıkışarak barış yemini etti. Kaymakam ve kanaat önderleri, barışın sağlanması için büyük çaba sarf etti. Husumet sona erdi ve her iki aile de barışı tercih etti. Huzurun sürekli olması temennisiyle her iki aileye teşekkür edildi.

01.08.2023 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan 2 aile, kaymakam ve kanaat önderlerinin çabaları ile barıştırıldı.

Mazıdağı ilçesinin kırsal Arıköy Mahallesi'nde geçen yıl, Düken ile Acar aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın ardından 2 aile arasında husumet başladı. Kaymakam Mustafa Görmüş ile kanaat önderleri, aileler ile görüşerek barışa ikna etti. Bunun üzerine mahallenin camisinde barış için toplanıldı. Burada aileler, Kur'an-ı Kerim'in altından geçip, el sıkışarak barış yemini etti.

Kanaat önderlerinden Abdulkadir Seydaoğlu, Kaymakamımız Mustafa Görmüş, Arıköy Mahallesi Cami imamı Ayatullah Gündüz, İlçe Müftümüz Mustafa Tunç ve bölgemizin kanaat önderlerinin çabaları sonuç vermiş, husumet sona ermiştir. Küskünlükleri bir tarafa bırakıp, barışı tercih eden her 2 ailemize teşekkür ediyoruz. Huzurumuzun sürekli olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyoruz? dedi.

Mardin\'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan 2 aile barıştırıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mardin'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan 2 aile barıştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement