Manyas'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı - Son Dakika
Güncel

Manyas'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı

Manyas\'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı

Balıkesir'in Manyas ilçesinde Kaymakam Koray Çelik, Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erol Solak ve Emniyet Amiri Ulvi Tarık Tokat ile ekipler, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yol kontrolü gerçekleştirdi. Araçların fiziki durumları ve sürücüler denetlenirken, uzun yola çıkacak sürücülere yorgunluk, uykusuzluk ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunuldu. Ayrıca araçlardaki küçük yolculara boyama kitabı hediye edildi. Çelik ve beraberindekiler vatandaşlara Kurban Bayramı'nın sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini diledi, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

24.06.2023 18:18

Balıkesir'in Manyas ilçesinde Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı.

Manyas Kaymakamı Koray Çelik, Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Erol Solak ve Emniyet Amiri Ulvi Tarık Tokat ile ekipler, yol kontrolü gerçekleştirdi.

Yol uygulamasında araçların fiziki durumları ve sürücüler denetlendi.

Özellikle uzun yola çıkacak sürücülere yorgunluk, uykusuzluk ve emniyet kemeri konusunda uyarılarda bulunan Çelik, araçlardaki küçük yolculara boyama kitabı hediye etti.

Çelik ve beraberindekiler vatandaşlara Kurban Bayramı'nın sağlıklı, huzurlu ve bereketli geçmesini diledi, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manyas'ta Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik denetimi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement