Mankenler Kapadokya Forum'da Podyuma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Mankenler Kapadokya Forum'da Podyuma Çıktı

Mankenler Kapadokya Forum\'da Podyuma Çıktı

Nevşehir'in en büyük alışveriş merkezi Forum Kapadokya AVM'de Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında defile düzenlendi.

29.09.2013 13:18

Nevşehir'in en büyük alışveriş merkezi Forum Kapadokya AVM'de Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında defile düzenlendi. Defilede en büyük ilgiyi ünlü mankenler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç gördü.

Mankenler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç podyuma çıkmadan önce Forum Kapadokya AVM'de bulunan bir restoranda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyunculuk da yapan İpek Tanrıyar, AVM'lerin artık modanın nabzını tutan yerler olduğunu belirtti. Dizi projelerinin geldiğini ancak yoğunluktan dolayı fırsat bulamadığını kaydeden Tanrıyar, "Doğru zamanda doğru insanlarla buluşmak her zaman mümkün olmuyor. Yapımcılar oyuncuyu 7/24 sette istiyorlar. Benim buna ayıracak vaktim yok. Dizilerde oynamayı özledim. Önümüzdeki sene bir dizi olabilir" dedi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in şöhreti çok geç yakaladığını, insanların değerini ancak Ezel dizisinden sonra anladıklarını ifade eden Tanrıyar, henüz Tuncel Kurtiz'in acısının bitmeden 'Tarihi sevdiren ansiklopedi tadında bir adam' olarak nitelediği Turgut Özakman'ın vefat haberini aldıklarını, buna da çok üzüldüğünü söyledi.

Polonya asıllı Tatsyana Tsvikeviç ise mankenlik ve oyunculuğu birlikte götürmeye çalıştığını söyledi. Tatsyana "Ama oyunculuk ön planda. En son 'Benim için üzülme' dizisinde oynadım. Yeni bittiği için Ocak gibi yeni bir dizide oynarım diye düşünüyorum" diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren defilede ise gözler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç'te oldu. İki mankenin sahneye çıkışında alkışlar ve cep telefonlarıyla görüntü almalar dikkat çekti. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mankenler Kapadokya Forum'da Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement