Manisaspor Transfer Yapmayacak - Son Dakika
Güncel

Manisaspor Transfer Yapmayacak

Manisaspor Transfer Yapmayacak

TFF 1'inci Lig'de 3 puanla son sırada bulunan Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen devre arasında transfer yapmayacaklarını söyledi.

19.11.2016 13:38

TFF 1'inci Lig'de 3 puanla son sırada bulunan Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen devre arasında transfer yapmayacaklarını söyledi. Mevcut kadroya güvendiklerini dile getiren Mergen, "Mali yapımızı ve gelecek stratejimizi iyi planlamamız gerekiyor. İyi bir kadro iskeletimiz var. Bünyemizdeki futbolcuların ödemelerini eksiksiz gerçekleştirmek için dışarıya para kaçırmamalıyız. O nedenle takviye yapmayacağız. Geçen sezondan şampiyon olan ekibimize ve teknik heyete de 2,5 milyon TL borcumuz var, bunu de sezon bitmeden ödeyeceğiz" diye konuştu.

Sık sık eleştirilmesi konusunda açıklamalarda bulunan Abdullah Mergen, "Popülizme önem vermiyoruz. Geldiğimiz günden beri belki bazı sevimsiz tarafımız bundan kaynaklanıyor. Daha gerçekçi hareket ediyoruz. Çok doğru şeyler yaptığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Pazartesi günü 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecekleri Samsunspor'u yeneceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Mergen, "Manisaspor'a gönül vermiş halkımızı stada bekliyoruz. Manisaspor bir tanedir. Herkes farklı farklı hesapları bir tarafa bırakarak, ortak değerimiz olan bu kulübün etrafında birleşmelidir. Samsunspor karşılaşmasıyla beyaz bir sayfa açacağız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor Transfer Yapmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement