Manisaspor'da Revizyon - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Revizyon

Manisaspor\'da Revizyon

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda şampiyonluk hesapları yapan Sivasspor'a konuk olacak olan Manisaspor'da kadroda değişime gitmeye hazırlanan teknik direktör Sait Karafırtınalar, 5 futbolcusuna "Hazır ol" mesajı verdi.

31.03.2017 13:49

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda şampiyonluk hesapları yapan Sivasspor'a konuk olacak olan Manisaspor'da kadroda değişime gitmeye hazırlanan teknik direktör Sait Karafırtınalar, 5 futbolcusuna "Hazır ol" mesajı verdi.

Siyah beyazlı ekipte İsmail, Dimov, Ufuk, İsmail Haktan, Metin, Savaş ve Bahattin'i ilk 11'deki yeri garanti görünürken, son Evkur Yeni Malatyaspor maçında bekleneni veremeyen Gökhan, Berk, Erman ve Umut'u dinlendirmeyi planlayan Sait Karafırtınalar, bu oyuncuların yerine Bakaki, Mikic, Sebaihi, Ümit Yasin ve Perovic'ten 4'üne şans vermeyi düşünüyor.

Operasyon konusundaki kesin kararını Sivas'ta yapılacak son antrenmandan sonra verecek olan Sait Karafırtınalar, "Kadrodaki her oyuncudan yararlanabilirim. Tümü oynayabilecek durumda. Sonuçta en doğru seçimi yapıp, Sivasspor'dan puan alacak 11'i sahaya süreceğim. Güçlü bir rakiple karşılaşacağız ancak biz de iyi bir takımız. Galibiyetimiz sürpriz olmaz" dedi.

Öte yandan Başkan Abdullah Mergen ve yöneticiler, futbolcularla teknik heyete İzmir'de moral yemeği verdi. Başkan Mergen, Manisaspor'un tüm birimleriyle birlik içinde olduğunu belirterek sezonu sorunsuz bitereceklerini söyledi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Revizyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement