Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan İyi Prova - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan İyi Prova

Manisa Büyükşehir Belediyespor\'dan İyi Prova

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor ile oynadığı özel maçı 3-1 kazandı.

02.03.2016 17:18

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor ile oynadığı özel maçı 3-1 kazandı. Teknik Direktör Levent Eriş, Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde oynanan maçta ligde şans bulamayan isimler ile gençlere görev verdi. Mücadelede Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gollerini Ferdi, İlyas ve Mustafa Tiryaki attı. Alaşehir'in tek golü kendi kalesine Harun'dan geldi.

Maç eksiği olan oyuncuları görme fırsatı bulduğunu söyleyen Levent Eriş, "Bizim için iyi bir prova oldu. Ligde talihsiz haftalar yaşadık ama rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle yarıştan kopmadık. Kalan 11 maçta rakiplerimizle de karşılaşacağız. Erken gol yeme sıkıntısını aşarsak maksimum puan toplayıp ilk 5'in içerisinde oluruz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Alaşehir maçı sonrası takım arkadaşları Mustafa'nın doğum gününü Brezilya usulü, kafasında yumurta kırıp una bulayarak kutladı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan İyi Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement