Maltepesporlu Mustafa Demir'in Ağabeyi Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Maltepesporlu Mustafa Demir'in Ağabeyi Evinde Ölü Bulundu

Maltepesporlu Mustafa Demir\'in Ağabeyi Evinde Ölü Bulundu

Uzun süre Orhangazispor’da futbol oynadıktan sonra Balıkesirspor’a transfer olan, geçtiğimiz sezon ise Maltepespor ile anlaşma imzalayan futbolcu Mustafa Demir’in Orhangazi ilçesinde yaşayan ağabeyi Ercan Demir, çiftlik evinde ölü bulundu.

19.07.2014 15:33

Uzun süre Orhangazispor'da futbol oynadıktan sonra Balıkesirspor'a transfer olan, geçtiğimiz sezon ise Maltepespor ile anlaşma imzalayan futbolcu Mustafa Demir'in Orhangazi ilçesinde yaşayan ağabeyi Ercan Demir, çiftlik evinde ölü bulundu. Babasına ait tüfekle başından vurulan Ercan Demir'in intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi'nin tanınmış simalarından Ercan Demir, sabah mezbaha yakınlarındaki hayvan bakıcılığı ve çiftçilik için kullandıkları eve gitti. Çiftlikteki işlerini bitirdikten sonra eve dönmesi beklenen Ercan Demir gecikince babası İsmail Demir telefonla aradı. Babasının telefonlarına cevap vermeyen 44 yaşındaki Ercan Demir diğer aile fertlerinin de telefonunu açmayınca yakınları şüphelendi.

KARDEŞİ ÖLÜ BULDU

Pele Ercan lakaplı Demir'e bakmak için çiftliğe gelen kardeşi Ahmet Demir ağabeyini, bahçedeki traktörün arkasında yatarken buldu. Yüzüne aldığı kurşun darbesiyle kanlar içinde yerde yatan Demir için acil servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Ercan Demir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaklaşık iki yıl önce eşinden ayrılan Demir'in acı haberini alan annesi Hidayet Demir, kardeşleri ve yakınları olayı öğrenince çiftlik evine geldi. Babasına ait ruhsatlı çiftkırma tüfekle intihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Ercan Demir'in acı ölümü sevenlerini gözyaşına boğdu.

SAVCI İNCELEME YAPTI

Ercan Demir'in ölü bulunduğu çiftlik evinde Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri güvenlik tedbiri aldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinden sonra Cumhuriyet savcısı da olay yeri ve çevresinde inceleme yaptı. Ercan Demir'in hemen yanında bulunan tüfeğe de el konuldu. Savcı, kesin ölüm nedeninin tespiti için Demir'in cenazesini Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

FUTBOLCU KARDEŞİ YOLA ÇIKTI

Uzun yıllar Orhangazispor'da futbol oynadıktan sonra Balıkesirspor'a, ardından da Maltepespor'a transfer olan Orhangazili profesyonel futbolcu Mustafa Demir'in de acı haberi Nevşehir'deki kampta öğrendiği ve Orhangazi'ye gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepesporlu Mustafa Demir'in Ağabeyi Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement