Maltepe Üniversitesi,"İnsana Yolculuk" Belgeselini Gösterime Sunacak - Son Dakika
Güncel

Maltepe Üniversitesi,"İnsana Yolculuk" Belgeselini Gösterime Sunacak

Maltepe Üniversitesi,"İnsana Yolculuk" Belgeselini Gösterime Sunacak

Maltepe Üniversitesi, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin kabul edilişinin 65’inci yıl dönümünde “İnsana Yolculuk” belgeselini gösterime sunacak.

09.12.2013 11:00

Maltepe Üniversitesi, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin kabul edilişinin 65'inci yıl dönümünde "İnsana Yolculuk" belgeselini gösterime sunacak.

Üniversite açıklamasına göre, Maltepe Üniversitesi insan hakları konusunda bilinç yaratmak için hazırlanan "İnsana Yolculuk" adlı belgeselini gösterime sunacak. Saat 13: 30'da başlayacak ve açılışını Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi ve başkanlığını Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı, aynı zamanda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Karasar'ın yapacağı "İnsan Haklarının Yaygın Eğitiminde Medyanın Rolü" konulu yuvarlak masa toplantısında ise Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Sedat Ergin, Enver Aysever ve Gökçer Tahincioğlu konuşmacı olarak yer alacak. Ardından "Akıntıya Karşı", "İnsan Onuru, Kimin Onuru?", "Niçin Devlet?" ve "Hoşgörü, Nereye Kadar?" başlıklı dört bölümden oluşan belgesel, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Adnan Saygun Salonu'nda gösterilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maltepe Üniversitesi,'İnsana Yolculuk' Belgeselini Gösterime Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement