Maltepe'de Silahlı, Demir Sopalı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Silahlı, Demir Sopalı Kavga: 6 Yaralı

Maltepe\'de Silahlı, Demir Sopalı Kavga: 6 Yaralı

İstanbul, Maltepe'de, aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan silahlı, demir sopalı kavgada; 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

11.05.2015 05:31  Güncelleme: 08:59

Maltepe'de, dün saat 23.00 sıralarında Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Emin Ali Paşa Caddesi üzerinde Murat Maral ile aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen 6 kişi arasında çıkan sopalı-silahlı kavgada, aralarında Maral'ın da bulunduğu 6 kişi silahla vurularak yaralandı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, meydana geldi. İddiaya göre, Murat Maral'ın önü aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen 6 kişilik bir grup tarafından kesildi. Grup ile Maral arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Maral, 6 kişi tarafından demir sopalarla dövülerek darp edildi. Bunun üzerine, Maral belinden çıkarttığı silahla kendisine saldıran grubu kurşun yağmuruna tuttu.

SİLAHINI ELİNDEN ALDI

Olayda, Murat Haykır, Turan Haykır, Cuma Haykır, Yalçın Nurettin Erducan ve Adem Demir vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Silahlı kavgadan yara almadan kurtulmayı başaran Sinan Demir, Murat Maral'ın bir anlık dalgınlığından faydalanarak üzerine atladı, ardından da silahını aldı. Grubu kurşun yağmuruna tutan Maral, Sinan Demir tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralandı.

2'Sİ AĞIR 6 YARALI

Çevredeki vatandaşların mahallede silah sesleri duyması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk olarak durumu ağır olduğu öğrenilen Yalçın Nurettin Erducan'ı Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne, Murat Maral'ı da Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, yaralanan diğer 4 kişi de çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, yaşanan silahlı kavga sonrası olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de olay mahallinde delil toplayıp görgü tanıklarından bilgi aldı. Ayrıca bölgede bulunan güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Sinan Demir'i yakalayarak gözaltına aldı.

Olay esnasında çevrede bulunan Fatih Kaya isimli vatandaş, "Geldiğimizde herkes yerde yatıyordu. Büyük ihtimalle kavga çıkmış. Yaralıları olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırdılar" dedi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Silahlı, Demir Sopalı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TURAN: UYANIK OL TÜRKOGLU TÜRK, HAİNLER İÇİMİZDE.. HDP DENEN HAİN PARTİ PKK LİLARİN PARTİSİ..ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR...CHP DENEN HAİN PARTİ ALEVİLERİN,ERMENİLERİN PARTİSİ..SAVCİMİZİ ŞEHİT EDEN ALEVİ ÖRGÜTLERE TERÖRİST DEMEDİ..BUNLAR ERMENİLERE SAYGİ DURUSUNA KALKİYORLAR..BUNLARA SAKİN OY VERMEYİN,SEHİTLERİN AĞINI ALMAYİN..CEVREMİZDEKİ İNSANLARİ BİLGİLENDİRELİM...SİZE YEMİN EDERİM BU YAZDIĞIM YÜZDE YÜZ DOGRUDUR..BİZDE YALAN OLMAZ...UYANİK OLALIM.... 3 14 Yanıtla

Advertisement