Maltepe'de Çıkan Yangında 1 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Çıkan Yangında 1 Kişi Öldü

Maltepe\'de Çıkan Yangında 1 Kişi Öldü

Maltepe'de bir evin mutfağında çıkan yangında evde tek başına kalan Ali Barut yanarak hayatını kaybetti.

17.03.2012 05:32  Güncelleme: 11:12

Maltepe'de bir evin mutfağında çıkan yangında bir kargo şirketinde çalışan ve evde tek başına kalan Ali Barut yanarak hayatını kaybetti.

Aydınevler Mahallesi Kader Sokak 10 numaradaki Ayar Apartmanı'nın giriş katında oturan 40 yaşındaki Ali Barut'un evinden çıkan dumanları gören komşuları, itfaiye ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar itfaiye ekiplerini beklemeden, kovalarla dışarıdan su dökerek mutfakta çıkan yangını söndürmeyi başardı. Komşuları yaklaşık 1 yıl önce taşındığı dairede tek başına yaşayan Ali Barut'un cesedini mutfak tezgahının altında görünce polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise olay yerinde soğutma çalışması yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik bir incelemesini ardından, Ali Barut'un cesedi cenaze aracına konularak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri, evde yaptığı inceleme sırasında yüzlerce içki şişesiyle karşılaştı. Yangın anında Ali Barut'un sarhoş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İncelemi ekibi, yaptığı titiz araştırmada çıkan yangına dışardan bir müdahale olup olmadığını kontrol etmesi cinayet ihtimalini akla getirdi. Ancak yapılan ilk incelemelerde yangının içerden başladığı belirlendi. Yangının çıkış nedeni polis ve itfaiyenin çalışmaları sonucunda netlik kazanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Çıkan Yangında 1 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement