Malkara'da Telefon Dolandırıcısı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Malkara'da Telefon Dolandırıcısı Tutuklandı

Malkara\'da Telefon Dolandırıcısı Tutuklandı

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde kendisini 'emniyet müdürü' olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini söyleyip, telefonla dolandırıcılık yapan 28 yaşındaki Bülent Coşkun, yakalandı.

22.12.2016 11:22

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde kendisini 'emniyet müdürü' olarak tanıtıp, kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini söyleyip, telefonla dolandırıcılık yapan 28 yaşındaki Bülent Coşkun, yakalandı. Üzerinde en son dolandırdığı kadından aldığı 50 bin lira değerindeki altınla yakalanan Coşkun, tutuklandı.

Malkara'da belirlediği ve iletişim bilgilerini eline geçirdiği kişileri telefonla arayıp, kendisini 'emniyet müdürü' olarak tanıtan Bülent Coşkun, kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiğini, yapılacak operasyon için paraya ihtiyacı olduğunu, paranın da devlet güvencesinde tekrar iade edileceğini, gönderdiği kişiye para verilmesini istedi. Şüpheli en son aradığı 60 yaşındaki M.D.'nin 50 bin lira değerindeki altınını bu yöntemle dolandırdı.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan M.D, polise giderek durumu anlatıp B.C.'nin eşgalini verdi. Polis ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlatarak, dolandırıcının otobüs terminaline gittiğini belirledi. Şüpheli B.C. otobüse binip İstanbul'a kaçmak isterken gözaltına alındı. Üzerinde çıkan altınlar sahibine teslim edilirken, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen B.C. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malkara'da Telefon Dolandırıcısı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement