Malkara'da Kaza: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Malkara'da Kaza: 1 Ölü

Malkara\'da Kaza: 1 Ölü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Haliçköy'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı.

13.10.2013 11:11

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Haliçköy'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kontrolden çıkan hafif ticari aracın, yolun karşısına geçmek için bekleyen yayaya çarpması sonucu, yaya hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malkara'dan Keşan istikametine seyir halinde olan Özgür Durmuş (21) idaresindeki 59 LC 223 plakalı hafif ticari araç, Haliçköy'e dönmek istediği esnada Keşan'dan Malkara istikametine seyir halinde olan Sinan Yavuz (41) idaresindeki 34 JU 6087 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Özgür Durmuş yönetimindeki araç kontrolden çıkarak yol kenarında yolun karşısına geçmek için bekleyen Mehmet Ayçiçek'e (80) çarptı. Kazada araç sürücüleri yara almazken, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 25 metre sürüklenen Ayçiçek olay yerinde hayatını kaybetti. Çevrede bulunan vatandaşların olayı görmelerinin ardından polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verilirken, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Ayçiçek'in öldüğü belirlendi.

Olayı öğrenen Mehmet Ayçiçek'ın kızı Gülsüm Ayçiçek ve eşi Ayşe Ayçiçek cesedi yerde görünce sinir krizleri geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından Ayçiçek'in cenazesi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, araç sürücüleri ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malkara'da Kaza: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement