Malatyaspor Taraftarları Elazığ'a Kan ve Destek Vermeye Gitti. - Son Dakika
Güncel

Malatyaspor Taraftarları Elazığ'a Kan ve Destek Vermeye Gitti.

Malatyaspor Taraftarları Elazığ\'a Kan ve Destek Vermeye Gitti.

Elazığ emniyet müdürlüğü önünde bomba yüklü aracın patlaması sonucu 3 kişi şehit olurken 170 kişinin yaralandığı olaya Malatyaspor taraftarları kan yardımı ve destek amaçlı Malatya'dan 100 kişilik taraftar Elazığ'a hareket etti.

18.08.2016 14:36

Elazığ emniyet müdürlüğü önünde bomba yüklü aracın patlaması sonucu 3 kişi şehit olurken 170 kişinin yaralandığı olaya Malatyaspor taraftarları kan yardımı ve destek amaçlı Malatya'dan 100 kişilik taraftar Elazığ'a hareket etti. Yıllardır Futbolda ezeli rakip olarak bilinen Malatya ve Elazığ taraftarları zor günlerde birbirlerine destekleri hiçbir zaman eksik etmediler. Malatyaspor Taraftarlar Derneği başkanı murat soysal, Çok sıkıntılı bir darbe girişimi sonrası bizimde canımızı sıkmıştır diyerek," dik duruşumuzdan hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Bu şerefsizce yapılan hain saldırılar, hiçbir zaman Türk milletinin boynunu yere indirmeyecektir." dedi. Murat Soysal, "Bu yapılan saldırıda Elazığ'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bizde burda Malatyaspor taraftarı, Derebeyleri olarak gidip Elazığ'da ki kardeşlerimiziz yalnız bırakmamak adına, moral vermek adına kan vermek adına oradaki kardeşlerimizle birlikte olacağız. Allah kısmet ederse biraz sonra hareket edeceğiz" dedi.

Daha sonra 100 kişinin toplandığı Malatyaspor taraftarları, "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak Elazığ'a doğru yola çıktılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatyaspor Taraftarları Elazığ'a Kan ve Destek Vermeye Gitti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement