Malatyalılar'dan Başkan Ergün'e Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Malatyalılar'dan Başkan Ergün'e Teşekkür

Malatyalılar\'dan Başkan Ergün\'e Teşekkür

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Malatyalılar Derneği Başkanı Haydar İzci ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

19.01.2012 09:06

Malatyalılar'ın yoğun olarak yaşadığı Yeni Mahalle'nin belediye tarafından yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren dernek üyeleri, hizmetlerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Malatyalılar Derneği Manisa Şube Başkanı Haydar İzci ile yönetim kurulu üyeleri Nimet Kaplan, Hüseyin Tatlı ve Sadık Kılıç'ı makamında ağırladı. Başkan Ergün'e nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini dile getiren Haydar İzci, yaptığı başarılı çalışmalar için de kendisine teşekkür etti. İzci, "Malatyalılar Derneği olarak değerli başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunmak hem de yeni yönetim kurulunu kendisine tanıtmak istedik. Bildiğiniz üzere Malatyalı hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı yer Yeni Mahalledir. Dernek binamızın da yer aldığı Yeni Mahalle, Cengiz Ergün sayesinde hizmet almaya başladı. Başkanımızın emekleri takdire şayandır. Bize kendisinden başka hizmet eden olmadı. Şimdiye kadar hizmet alamamak bizleri üzüyordu ama şimdi geç gelmesine rağmen hizmet almaktan dolayı mutluyuz. Her yer pırıl pırıl oldu. Tüm üyelerimiz ve Malatyalılar adına kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Mahalle Yenilendi

Malatyalılar Derneği yönetim kurulu üyesi Nimet Kaplan'ın Yeni Mahalle'ye 25 yıl sonra hizmet geldiği ve Yeni Mahalle'nin yenilendiğini söylemesi üzerine konuşan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hizmetlerimizden memnun olmanız bizlerin daha bir şevkle çalışmasını sağlıyor. Bin 500'e yakın çalışanımız, 27 müdürlüğümüzde '57 mahalleye eşit hizmet' sloganımızla çalışıyoruz. Şehrimizde yaşayanlar bilir ki ben göreve geldiğimden bu yana protokolü çok sevemedim. Mümkün olduğunca sahada olup, sorunları ve eksiklikleri yerinde tespit etmeye çalıştım. Yeni Mahalle'deki çalışmalarda da sona gelindiğini biliyorum. 2012 yılı içerisinde tüm sorunlar bitmiş olacak. Kış dönemine girdiğimiz için Yeni Mahalle'nin asfaltını biraz bekletiyoruz. Örneğin Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı'ndaki yenileme bölge halkımız tarafından çok beğenildi. Kavşakta da büyük oranda kamulaştırma yaptık. Diğer yarı hissedarı çağırdık ama kendisiyle uzlaşılamadı. Mahkeme kanalı ile orayı kamulaştırıp, o meydanı mahalleye yakışır şekle sokacağız. Tüm mahalleye hizmet sloganıyla yola çıktık, bu sloganla da devam ediyoruz. Birkaç mahallemiz kaldı oraların da ihalelerine çıkıp sıkıntıları çözeceğiz. Bu anlamda sizlerin çalışmalarımızdan dolayı takdirini almak da bizler için çok önemli. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyor, yeni yönetiminizin de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatyalılar'dan Başkan Ergün'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement